Activlab Muscle Up Proteinről vélemények?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 00:36
1/11 anonim válasza:
sima fehérje, mit lehetne róla mondani, olyan mint a többi
2/11 big dog válasza:
Az,hogy utálom mikor nem írják oda mi van benne. Milyen fehérje. 3,5 kg 11-ért elég gyanús.
3/11 anonim válasza:
mit nem írnak oda? 70%os tejsavó koncetrátum hozzáadott kreatinnal és taurninnal
4/11 big dog válasza:
bodybuildingbolt.hu-n néztem és nem láttam.
5/11 anonim válasza:
nem tudom mit nézel, de oda van írva ott is
6/11 big dog válasza:
látom már máshol,kösz az infót.
7/11 big dog válasza:
Kérdező,akkor megéri. Vélemény csak ízről lehetne de még nem próbáltam.
8/11 anonim válasza:
Én próbáltam a vaníliást, szerintem iható. Elég jól keveredik shakerben, nem habzik. Kicsit kókuszos utóíze van a kreatin és taurin csak plusz, ár-érték aránya kíváló. Én itt vettem, bankkártyával ingyen szállítással: [link]
9/11 anonim válasza:
G'sback válasza:
sima fehérje, mit lehetne róla mondani, olyan mint a többi
A kérdező arra lenne kíváncsi, hogy milyen adatokkal rendelkezik a kérdezett protein, mert sehol nincs normális adat róla. Ez eléggé furcsa?
10/11 anonim válasza:
Nehéz úgy véleményt mondani róla, hogy a gyártó honlapján sincs arról ifno, hogy miből áll, mi az aminprofilja ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!