Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Így lehet kocka hasam?

Így lehet kocka hasam?

Figyelt kérdés

80 kg vagyok jelenleg, 173 cm magas

mellkasom kerülete 108, hasam kerülete 106 van úszógumim rendesen főleg akkor látszik ha leülök.

- Egy héten egyszer elmegyek futok kb 2 km-t :D Lusta vagyok még erre egyenlőre.

- minden 3. nap nyomok 6 x 35 fekvőtámaszt

- tolóckodok

- 1 nap lábemelést csinálok másnap felülést ( 6x 20-at mindkettőből! Váltogatva a hét minden napján.

- tolóckodok (triceoszet mozgatom)

- hétvégén pedig konditerem : Fekvenyomás bicepszezés egy kis vállazással kombinálva ( fekvenyomás piramisban, 20x 60 ról egészen az 1 x 100 kg-ig , bicepsz 7x7 35 kg-mal , váll nyakmögött 7x7 35 kg-mal

- aztán vasárnap meg püfölöm a zsákot fél órán át.

Sajna a munkám miatt nincs időm konditerembe járni, de ezekre van időm itthon csinálni.

Véleményetek szerint visszafogottabb étrend mellett ( kevesebb szénhidrát kevesebb süti kevesebb sör)

, el tudom-e érni hogy jobban nézzek ki?

Min változtassak, esetleg min növeljek vagy mit fokozzak!

Minden pozitív és negatív választ egyaránt előre is köszönök!

2012. márc. 9. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Komolyabb diéta kellene hozzá és heti 3-4 aerob edzés 40-50 perces. Ezeket olvasd el: [link]

[link]

[link]

2012. márc. 9. 18:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Diéta étrend, aerobik edzés, mint Montez írta! :)
2012. márc. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!