Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az ab Circle Pro hatásonak...

Az ab Circle Pro hatásonak bizonyul?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok is érdekelnének, ha vnnak most vettük és kiváncs vagyok praktikákra,pozitív ill. negativ visszajelzésre(remélem negatív nem lesz)
2012. márc. 9. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Dorcsika, őszinte leszek, még ha nem is ezt a választ várod is. Ha hasizom erősítésre kellene, akkor a hasprés és a lábemelés ennél hatásosabb. Ha pedig a derék fogyasztását várod tőle, akkor arra még ennyire sem jó, mivel nincs helyi zsírégetés és nem onnan megy le zsír, amelyik izmot dolgoztatod. A has fogyasztását is aerob edzéssel (heti 3-4-szer 40-50 perc) és szálkásító diétával lehet elérni.

Rengeteg cikk van erről és tapasztalat. Jótanács volt :)

2012. márc. 9. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinteséged.De azért én megpróbálom napi 2x 3 percet fogok és majd meglátjuk ha nem megy akkor folyattom a keresgélést,próbálgatást.Egyébként modern táncra járok és még csak 13 vagyok és szálkásíytó edzést nem igazán szeretnék..:D de tényleg nagyon köszönöm

Továbbra is vároma válaszokat

2012. márc. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!