Ez normális? 13/l
158cm magas 55kg súlyú vagyok.
Sportolok: Szertorna, Futás, Lovaglás, Biciklizés, Fogathajtás, ill. a testnevelés órák aktív részvevője vagyok.
Napi 1200-1500Kcal viszek be kb.
nem iszok üdítőt csak vizet!
nem ettem kb. 5-6 éve gyors étteremben, csak itthoni kajákat eszek (mindent mi termesztünk)
heti 6 edzésem van.
hétfő-szer
kedd-lovaglás/hajtás, futás, bicikli
szerda-szer
csütörtök-ua. mint kedd
péntek-szer,nép tánc
szombat-amihez épp kedvem van
vasárnap-pihenő.
Nyártól akarok járni kondi terembe.
És mielőtt bárki mondaná, hogy milyen szemetek a szüleim, hogy ezt mind csináltatják velem, elmondom hogy mindet önszántamból csinálom és ők is mondják hogy vissza vehetnék, de nem akarok!
És a tanulás rovására sem megy mert 4,7 az átlagom =)
Csak én csinálom ezt? :)
Szerintem ezt csak te csinálod:)
Kevesen lovagolnak, futnak, bicikliznek, néptáncolnak, szertornáznak egy héten, és termesztenek otthon kaját.:)
azért önfényezés, mert semmi értelme a kérdésednek. b*szki, jólesik, hát csináld.
egyébként én is sokat sportolok, mellette művsuliba járok zene és képzőművész szakra, és 4 körüli átlagom van gimiben. mindezt azért csinálom, mert nekem jó, és szarok mindenki másra hogy mit csinál és mit nem. az a normális, ha jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!