Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Multivitamin? Mega Daily One,...

Multivitamin? Mega Daily One, oder Daily Vita-min? Esetleg harmadik? :D

Figyelt kérdés

Üdv, megint én :D

Szóval, most rámjött, hogy lassan kéne új adag vitamin, és nézegettem, hogy miket szoktatok írni, főleg a daily onet és a multiprot láttam, csak a multipro drága. A daily one tetszetős, 150 kapszulás, ámbár láttam egy másik hasonlót a vita-mint, ami csak 75 kapszulás. Árban nem sok a különbség dobozra, a daily one 4100 körül, a vita-min meg 3500 körül kapható.

Összedobtam egy összehasonlító táblázatot, és azt találtam, hogy elég fifty-fifty arányban gyűrik egymást, egyikben ebből van több, másikban abból. A kérdésem lényegében az lenne, hogy azok közül, ami csak az egyikben van (vagy jóval nagyobb dózisban, mint a másikban) melyik a fontosabb? A daily one-féle betaine HCl-es csapat, vagy a vita-min-féle biotin, P, Cr, és Mo?

Esetleg még azt lehet, hogy veszek mindkettőből egyet, és egyik nap egyiket, másik nap másikat veszem be :D Na meg az is vonzó, hogy a daily oneba kétszerannyi kapszula van, mint a másikban, így lehetne akár naponta/kétnaponta kettőt bevenni (bár némely összetevő még így sem lesz annyi). De akkor át kéne írnom a címkéjét daily twora.

[link]

(igen, ilyenkor fárasztalak titeket ilyenekkel ^^)

Ja, a peak azért van ott, mert most az van, a multipro meg csak úgy. Ca-Mg-m szintén van, és lehet lesz megint.

2012. márc. 5. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem most vitabolic megy, csakhogy ajánljak egy 3.-at.:)
2012. márc. 5. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a Vitabolic vált be!
2012. márc. 5. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajna ő nem annyival jobb, mint amennyivel drágább :\
2012. márc. 5. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Mega dailyből alapból kettőt ajánlanak 1nap. Ha 2részletben veszed be jobban felszívódik. Én végül azért maradtam a sima daily vitamin mellett mert sokszor egésznap nem vagyok itthon és úgyis elfelejteném napközbe megenni a 2. szemet.

A mega is 75napra elég ,egy picit jobb és kb annyival drágább is. A multi pro-rol te is láthatod hogy ütősebb kategória. Peak A-Z vitaminok is vannak többféle kiszerelésben ,ultra,mega,stb. nagyon nem érdemes reszketni miatta, ezek hasonló ár érték arányú vitaminok.

2012. márc. 5. 22:08
 5/5 G'sX ***** válasza:
twinlab dualtabs
2012. márc. 6. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!