Miért van az, hogy hiába csinálsz egy sportot, mégsem fejlődsz benne?
Tanulok egy táncot, amit kb. fél évvel ezelött kezdtem el.
Tudom, hogy a táncnál nem hónapokban, hanem években kell számolni. Tisztában vagyok vele, hogy fél év az semmi, de úgy érzem, hogy ugyanott vagyok teknikailag ahol elkezdtem. E-miatt egyre fusztráltabb vagyok és lassan már úgy érzem, hogy be sem merek menni órára:(
Mert olyankor csak egy senkinek érzem magamat...
Elvileg meg tudnám tanúlni, hiszen a testi adotságaim lehetővé teszik...(vagy nem?)
Akkor miért van az, hogy valami mégsem megy?
Nem célom ebben a táncban, hogy "magasabb" szintre jussak (de a 0-nál azért jobbnak kéne lennem), azért csinálom, mert egy másik tánc mellé kell kiegészítésnek.
Olyan választ ne írjatok, hogy azért nem megy, mert minden agyban dől el...ezzel tisztában vagyok!
Azt se, hogy kishitű vagyok... mert ezt is tudom.
Azt se írjátok, hogy biztosan beképzelem magamnak, hogy nem megy, mert a tanár is mondta, hogy nem vagyok jó.
Ez miért van? Mit tegyek?
Nem pöccentem be...
De nem tudom elsödlegesnek hellyezni ezt a táncot, mert lefoglal a többi:S
Akkor meg arra nem jutna időm és energiám ami fontosabb, vagy ugyanennyire fontos.
Abba hagyni meg nem hagyhatom, mert nem én választom meg, hogy mikor, hol és milyen edzésen vagyok... megmondhatom, hogy nem megyek el/ nem fogok járni, de akkor vállalnom kell a következményeit is:
Tehát azt, hogy kivágnak a csapatból.
Azt meg nem akarom, mert akkor nem csinálhatnám azt se amit mindig is csináltam, és nagyon szeretek.
De nem akarom abba hagyni, mert mindig is csapatban táncoltam, csak nem itt és nem ezt a táncot.
E- körül forog az egész életem! Nekem annyi, ha ennek vége:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!