Van olyan mellizom erősítő gyakorlat (nőknek) amivel gyorsan látványos eredményt lehet elérni?
Figyelt kérdés
Van olyan mellizom erősítő gyakorlat(nőknek) amivel gyorsan látványos eredményt lehet elérni?2012. márc. 4. 16:40
1/5 anonim válasza:
milyen eredményt szeretnél? ha lóg a melled, akkor ez azon nem sokat fog segíteni, mivel a mell zsírszövet, ezzel max. izmot építesz alá.
2/5 A kérdező kommentje:
hát igen egy kicsit lóóg...és szeretném ha egy kicsit formásabb lenne....
2012. márc. 4. 17:04
3/5 anonim válasza:
Fogj a kezedbe egy köteg pénzt, majd íves mozdulattal nyújtsd ki előre, majd engedd el. Végrehajtásnál fontos, hogy a pénz végpontjánál egy plasztikai sebész, vagy a titkárnője álljon.
Amúgy nyuszi jól mondja, az edzés az izmokra hat a női mell meg nem izom. Esetleg nagyon megnöveszted, ott, ahova lelóg, és akkor felnyomja, csak akkor meg elég hülyén fogsz kinézni.
4/5 anonim válasza:
A) fogadd el magad
B) hízz meg és akkor kikerekedik (remélhetőleg), mondjuk akkor meg más testrészed fog (jogosan) zavarni
C) varrasd fel / tetess bele implantot
5/5 anonim válasza:
Sajnos nemigen segít a lógáson semmi... Én már nézegetem az orvost, ki fogja megcsinálni, miután leadtam a felesleges zsírt a testemről. Implantátumot nem akarok majd, csak felvarrást, és szerintem tök érthető, hogy nem akar valaki lógó melleket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!