Így van értelme elkezdeni boxolni?
Még régen egy darabig karateztam, de nem igazán jött be szal abbahagytam.
Most gondolkoztam, h elkezdek boxolni, de tényleg csak azért, mert tetszik szal nem versenyezni akarok, màsokat laposra verni meg önvédelem bla bla, hanem magáért a sportért.
A gàz viszont az, h így nincs ia meg bennem az a szikra, ami kellene hozzá és tartok attól, h ki leszek nézve, annak ellenére, h becsületesen csinálnàm, mert kondiba is évek óta járok mindig.
Szerintetek van értelme nekiállni?
nincs önbizalmad és olyasmit gondolsz túl,amit nem próbáltál.
egyébként meg bőven elég ha csak edzésen sparring közben kapod majd egy emberes maflásokat és hidd el jönni fog az a szikra a megtorlásra törekvő égető vágy.
Miért ne lenne értelme?:)
Szerintem nyugodtan elkezdheted.
Sok sikert!
én nagyon beszari embert voltam nem szerettem verekedni 2 hónapja elkezdtem bunyózni és kijött az az enyhe agresszió ami kell ehhez (agresszió kicsit rossz szó). Szóval kezdj el a lényeg hogy ne hagy abba kapsz 1-2 fülest az tuti de ne szarj be hanem kb ez. "megütöttél bzd+ nesze neked egy jobbos! Anyukád!" legyen benned ne az hogy "basszus ez egy állat!"
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!