Melyiket ajánljátok? (Airsoft)
Figyelt kérdés
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy haveromnak kivan építve 1 elég jó kis helység, ott meccseznénk. Max. hobbiból játszanánk, nem versenyszerűen. Melyiket javasoljátok, melyiket vegyem meg? Franchi Tactical Shotgun / M-16 / Kalashnikov AK47 / Colt M4A1 / Mossberg 590 Grip / Mossberg Tactical kit / Thompson Military multi rails / Sig Sauer 552 commando ???
Előre is köszönöm!
2012. márc. 3. 11:29
1/4 anonim válasza:
Shotgun-ra. A szórása miatt esélyesebb a találat, és sokkal jobb érzés tartani.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó de melyik Shoti?
Franchi Tactical Shotgun ???
Mossberg 590 Grip ???
Mossberg Tactical kit??? <-ehhez egy pisztolyt is adnak.
2012. márc. 3. 20:05
3/4 Jakus Tamás válasza:
Először is ez a fajta shorgun nem olyan mint az eredeti. csak a minőségi fegyver képes maximum 3 golyót kilőni egyszerre. És annak sem nagy a szórása. Én az AK-t javaslom Tisztítani, karbantartani könnyű. nincs vele sok gond.
4/4 anonim válasza:
Én a Thompson Military multi rails-ra szavazok, én is most rendelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!