Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aminosavat ajánljátok nekem?

Aminosavat ajánljátok nekem?

Figyelt kérdés

-Mega amino 3200(azért gondoltam erre,mert olcsóbb mint a fehérje,és tulajdonképpen ez is az, csak le van bontva)

16év/fiú/65kg/175 cm...szóval..azt hallottam hogy az aminosav szálkásítani jó.,vagy szerintetek még mindíg tömeget kellene növelnem?(amugy a hasamon van enyhe fölösleg,és a karomon kb 3-4mm vékony rétegbe, és a karom 33cm kerületű)

2012. febr. 19. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Aninósavból be kéne venni egy fél dobozzal hogy annyit érjen mint egy adag fehérje turmix. felejtős inkább valami kevert fehérjét vegyél aminek kg ja 3000ft körül van max, jobban jársz
2012. febr. 19. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, proteinnel jobban jársz és szerintem tömegelj még sokáig, kis zsírral egyelőre ne törődj.
2012. febr. 19. 18:09
 3/5 dirtboy ***** válasza:

nem lebontva van hanem 100% fehérje por van préselve,ne vegyél olyat vegyél fehérjét.

ha minden áron akarsz aminosavat is kiegészítésként akkor az vagy BCAA legyen vagy L-glutamin.

2012. febr. 19. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz szépen..jah és azt elfelejtettem, hogy pattanásos vagyok, és hogy a fehérje por az nem árt neki ugye??ugyértem nincs hormonserkentő hatása?
2012. febr. 19. 18:35
 5/5 dirtboy ***** válasza:
miért a húsnak van?
2012. febr. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!