Aminosavat ajánljátok nekem?
Figyelt kérdés
-Mega amino 3200(azért gondoltam erre,mert olcsóbb mint a fehérje,és tulajdonképpen ez is az, csak le van bontva)
16év/fiú/65kg/175 cm...szóval..azt hallottam hogy az aminosav szálkásítani jó.,vagy szerintetek még mindíg tömeget kellene növelnem?(amugy a hasamon van enyhe fölösleg,és a karomon kb 3-4mm vékony rétegbe, és a karom 33cm kerületű)
2012. febr. 19. 17:56
1/5 anonim válasza:
Aninósavból be kéne venni egy fél dobozzal hogy annyit érjen mint egy adag fehérje turmix. felejtős inkább valami kevert fehérjét vegyél aminek kg ja 3000ft körül van max, jobban jársz
2/5 anonim válasza:
Igen, proteinnel jobban jársz és szerintem tömegelj még sokáig, kis zsírral egyelőre ne törődj.
3/5 dirtboy válasza:
nem lebontva van hanem 100% fehérje por van préselve,ne vegyél olyat vegyél fehérjét.
ha minden áron akarsz aminosavat is kiegészítésként akkor az vagy BCAA legyen vagy L-glutamin.
4/5 A kérdező kommentje:
kösz szépen..jah és azt elfelejtettem, hogy pattanásos vagyok, és hogy a fehérje por az nem árt neki ugye??ugyértem nincs hormonserkentő hatása?
2012. febr. 19. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!