Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és szeretnék...

12 éves vagyok és szeretnék lefogyni. Hogy tegyem?

Figyelt kérdés
163 centihez vagyok 76 kiló és nagyon szeretnék lefogyni.Nem tudtok valami jó sportot ami nem is túl drága?
2012. márc. 2. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Asztalitenisz - igaz az egyedül nehezen megy, de különben én a sport helyett az egyszerű túrázást tartom a legjobb ötletnek, ha van kutyád és olyan helyen laksz, biztos élveznétek. Ha ez nem lehetséges akkor gondolom maradnak az egyszemélyes sportok - kerékpározás, úszás, harcművészetek, stb. Mire van lehetőséged a környéken?
2012. márc. 2. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag mindere
2012. márc. 2. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
habár lehet viccesen fog hangzani, nem tesz jót a szervezetednek ilyen idős korban a gyors lefogyás
2012. márc. 2. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy gyorsan akarok lefogyni,csak lehetőleg még ebben az évben:D
2012. márc. 2. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:

nem kell gyorsan fogyni, de elhízva szerintetek egészségesebb?

próbálj értékes kajákat enni, fehérlisztet, cukros, zsíros dolgokat amennyire tudod hagyd el, emelj a napi aktivitásodon (pl. sétálsz egyet suli előtt/után, lépcsőn mész fel ide/oda), sportnak meg ott van a futás vagy a bringa (ha van) ingyen, esetleg otthon ugrókötelezés.

2012. márc. 2. 19:13
 6/7 Degarago ***** válasza:

Én 14éves 185cm 75kg vagyok, úgy kezdtem, hogy 11évesen 165cm 68kg és sok volt a felesleg. Lassan két éve futok hosszú távon.1-2napont 2.5km vagy 3naponta 5km+ otthon gyakorlatok: napi 3-4x 100guggolás 100felülés 5fekvő.

Fél év alatt sikerült 68kiloból 60kg lettem 1év alatt sokat ettem és közel 70kg lettem, de mellette végig csináltam és átváltozott ez vastag izomra. Ajánlom ezt. Ha nem szeretsz futni akkor menj el úszni de azt kétnaponta legalább 3-4óra!

2012. márc. 2. 19:30
 7/7 anonim válasza:
Kétnaponta az a 3-4 óra azért kicsit sok lesz :D Elég lesz kezdésnek heti 3-4x 1 óra, és ezt ne is nagyon lépd túl, hanem csak a távot. Minden alkalommal ússz 1 hosszal többet. Étkezés terén pedig próbálj kicsit tudatosabb lenni. Hanyagold a chipset, cukros üdítőitalokat. Szólhatsz anyukádnak, hogy segítsen téged azzal, hogy egészséges kajákat csinál neked. Én egyébként beiratkoznék egy sportegyesületbe. Egyedül elég nehéz és unalmas lesz, és nem mellesleg új barátokat is találhatsz. 12 évesen nem gondolom, hogy túl nagy elhatározásokat kéne tenned, inkább csak próbálj meg a jelenleginél egészségesebben enni (no chips, no kóla, no meki) és sportolj. Fontos, hogy örömödet leld a sportban, ezért ha nem tetszik valami, nyugodtan próbálj ki mást.
2012. márc. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!