Lee12 kérdése:
Focizás köröm nélkül? Lehetséges?
Figyelt kérdés
3 hete leszedte a sebész a nagylábujjamon a körmöm(benőtt) és már kötés sincs rajta meg mondta hogy már kontrollra se kell mennem
már focizhatok szerintetek(nem deformálódik miatta a növekvő köröm?
2012. márc. 2. 15:52
1/5 anonim válasza:
Ezt inkább az orvostól kellett volna mekérdezned.
2/5 A kérdező kommentje:
jaja tudom:S de csak szerdán megyek hozzá(más miatt és akkor megkérdem de honlap el akarnék menni eggyet játszani
és hátha van valakinek erről tapasztalat
2012. márc. 2. 16:15
3/5 anonim válasza:
Sajnos, nekem mindig ledobja a körmöt patám. Ha már picit ér hozzá az ellenfél, akkor is. Szóval, én játszottam már vele. Nagyon nem érdekelt, most ne attól félj, hogy eldeformál, mert ez hülyeség.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem nem érzékeny nagyon a körmöm csak benövés miatt szedték le, de már holnap focizok eggyet,nagy baj úgyse lehet és aztán szerdán megbeszélem dokival
2012. márc. 2. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!