Milyen harcművészetek ötvözete az MMA?
ahogy előttem írták szabályrendszer, de nem igazán sikeresek az állóharcot gyakorlók benne (karate, thai box stb)
Brazil jiu jitzu, bírkózás, vale tudo, kudo magyarországon a kemposok is szoktak küzdeni...
Az mma mára már önálló sportág lett!! A 90-es években alakult ki amikor Royce Gracie (BJJ mester) az UFC-ben végig tarolt. (megjegyezném hogy akkor még tényleg különböző harcművészeteket űző embereket hívtak meg)
Ha megnézünk egy mai mma-ás küzdelmet, nincsenek meglepetések, ugyanazok a teknikák. (99%-ban) S a versenyzők is erre specializálódott "Team"-ekben edzenek. Szerintem 1995-óta beszélhetünk mma-áról mint önálló sportról. Amelynek alapja a box, thai-box, birkózás és a brazil jitsu!
Aki nem hisz nekem az töltse le ebből a torrent-ből az elsőt és az utolsót és nézze meg saját szemével!
thepiratebay(pont)se/torrent/4227019/UFC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!