17/L tanácso (ka) t kérne. Állóképesség és hasonlók? (bővebben lent)
Hali! 17 éves lány vagyok, 170 cm és 53 kg. Soha nem sportoltam, semmi állóképességem nincs. Mindig is szerettem volna taekwondozni és most elhatároztam, hogy 2 vagy 4 hét múlva elkezdem.
Mit tehetnék azért, hogy mikor lemegyek majd az első edzésre meg is tudjak csinálni valamit? Itthon csak nyújtani szoktam, suliban hetente 1x2 óra tesi van és ott hát nem csinálunk túl sok mindent. Én csinálnám a feladatokat, de nálunk a fiúk igen nagy többségben vannak tehát az van, amit ők akarnak. Mindent lecsalnak, ezért én is kénytelen vagyok, max 1-2 körrel tudok többet futni ha az van, mert ha szeretném rendesen megcsinálni a feladatokat akkor már "finoman" figyelmeztetnek.. Amikor meg osztályzásra futunk pl. akkor meg kell halnom a kettesért, a semmi edzésnek köszönhetően. A tanár meg csak megszól állandóan, nem hajlandó segíteni.
Azért szeretnék taekwondozni, mert beleszerettem és ezt el is döntöttem. Úgyhogy nem kérek olyan válaszokat, hogy menjek inkább más edzésre, mert a taekwondo hülyeség, azzal nem tudom megvédeni magam stb..
Tehát a kérdés újra(bocs a kisregényért):
Hogyan hozzam magam minimálisan formába az első edzésre? Milyen gyakorlatokat csináljak? Légyszi vegyétek figyelembe, hogy lakótelepen lakok, panelházban, úgyhogy itthon ugrálni nem tudok, biciklim nincs, úszni nem tudok, és öö..hát ennyi azthiszem.
+ kérdésem az lenne, hogy a 19.kerületi MTK2-nek nincs honlapja? Sehol nem találok semmi infót azon kívül, hogy hol vannak az edzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!