Mehetek betegen edzésre?
Egy hasmenéses-hányásos járványt kaptam el, már harmadik napja nem ettem semmit, csak víz és gyógyszer.
Minden másnap van edzésem, az előzőt kihagytam, mert akkor iszonyat rosszul voltam, de a holnapit már nem akarom. Lehet abból bajom, hogy éhgyomorra, legyengült szervezettel megyek erőnléti edzésre?
Hát még szép hogy lehet bajod. Ilyenkor ne menj edzeni.
A szervezeted arra összpontosít hogy kiűzze a betegséget, ha még elkezdesz edzeni és feladatot adsz neki hogy izmot építsen, akkor többet ártasz vele mint használsz. Izmot biztos hogy nem épít ilyenkor, valamint azt is eléred hogy a betegséged még később fog elmúlni. Na meg az sem utolsó hogy nem kellene az edzőtermet bacilusokkal elárasztani. Nyomass vitaminokat aztán csak akkor eddz ha full jól vagy.
Az a baj, hogy a technikai edzéseket nem lenne nagy gond kihagyni, csak a kondit kellene csinálnom, hogy a versenyen formában legyek, legyen esélyem, és a holnapi pont kondi lenne.
19L
sima kondi? tehát mennyire fertőznéd be a társaidat? :D
esélyed sincs a kondidat megtartani, mert legyengülve nem fogsz tudni úgy edzeni, mint egészségesen. tehát max. átmozgatod magad, de az otthon is menne, lehet többet érne a lakásban maradni, próbálni enni, vitaminokat bevinni stb.
Megaztán dögöljön meg a szomszéd tehene is, nem...?
Nehogymár csak Te f.ssál meg hányjál 3 napig, másnak is jusson a jóból... (komolyan eldobom az agyam, meg még bele is rúgok egyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!