Lenne egy bugyuta kérdésem?
Figyelt kérdés
Tehát mikor összeszámolom h mennyi Ch-t és fehérjét kell bevinnem egy nap akkor beleszámolhatom mondjuk h napi szinten megiszok két pohár tejet és az 12g protein+18,8 CH ?2012. febr. 21. 20:49
1/9 dirtboy válasza:
legjobb ha nem iszol tejet,sok benne a tejcukor is meg a zsír is, ne igyál tejet.
2/9 anonim válasza:
Beleszámolhatod, de szeritem se igyál.:)
3/9 A kérdező kommentje:
tömegnöveléskor szerintem belefér vagy nem?
2012. febr. 21. 21:01
4/9 dirtboy válasza:
bele férni bele fér de minek?
mi szükség van neked telített zsírra meg sok tejcukorra?
szerintem hülyeség csak azért tejet inni mert tömegnövelés van és bele fér.
5/9 A kérdező kommentje:
igazából azért iszom, mert szeretem :D és mondjuk amikor már nem bírom letolni a x-edik mennyiségű rizst vagy krumplit meg húst akkor jó vele öblíteni :D
2012. febr. 21. 21:05
6/9 anonim válasza:
Az a napi két pohár is olyan rossz? Pláne, ha például abszolút hobbiszinten nyomja, tehát tömeg legyen, nem kell kiélezni a legjobb, legszebb izomra.
7/9 anonim válasza:
Nyilván tömegeléskor nem múlik rajra szinte semmi, csak egy tanács volt, hogy nincs rá szükség.:)
8/9 anonim válasza:
nem emberi kaja, mit nem lehet ezen megérteni?
9/9 anonim válasza:
inkább öblítsd le az ebédet egy fehérje turmixxal.
ha meg nagyon szereted úgy is tejet fogsz inni, de jobb lenne átszokni arra, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!