Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 35 éves 3 gyerekes anyuka...

35 éves 3 gyerekes anyuka vagyok, vékony testalkatú, és szeretnék jó kondiban lenni, kerek szép izmokat. Nem késő elkezdenem a súlyzós edzéseket?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 15:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, edzenem muszáj, mert elég komolyan szenvedek a gerincemmel, a három terhesség, a kismama élet megviselte. Jelenleg gyógytornára járok, de a tornász csaj is azt mondta a kérdésemre, hogy sportolhatok-e vele, hogy KÖTELEZŐ!!! Szóval kondizni fogok de egyenlőre csak szépen lassan erősítem a hátizmokat, a farizmot, lábizmot és hasat. Ha már nem fog fájni az félsiker... Utána viszont belevetem magam, (és mint valaki említette, hogy 39 éves barátnője milyen jól néz ki meg sem állok, amíg azt nem érzem, hogy célt értem. Ja a 39 éves barátnőd mikor kezdte az edzéseket, sportot?
2012. aug. 11. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem késő, miért lenne az, sokan járnak a terembe és jóval 35 felett is hidd el . Nekem és három gyermekem van, igaz én sportoltam terhesség előtt is és közben is amíg és amennyit lehetett és 4 hónap pihi után visszamentem.Én is vékony testalkat vagyok, egész testre edzek,felbontva három napra egy héten, én először választottam egy személyi edzőt, akit sok ismerős ajánlott, és láttam az eredményeit is ismerősökön, hozzá jártam egy darabig, amíg minden gyakorlatot helyesen meg nem mutatott, azt a hajtás félét belém nem nevelte, hogy hogy lehet leedzeni egy , másfél óra alatt egy egy alkalommal, mert gondolom neked sincs időd lődörögni órákat a teremben, de mégis eredményt akarsz elérni ?! Jó edzésterv, jó étrend kell elszántsággal és kitartással fűszerezve . Nekem már hiányzik ha nem mehetek, hozzá lehet szokni , és bár sokan megszólják az embert, hogy "inkább a gyerekekkel lenne" stb, hát ezt figyelmen kívűl kell hagyni, mert aki benne van az tudja, hogy ennyi bizony kell időben, amikor csak maga van az ember és kikapcsol, mert én edzés közben ki tudok nagyon .:)

Gondolom már jársz egy ideje, hogy haladsz , remélem nem adtad fel ?!

28/L

2012. nov. 4. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem adtam fel, köszönöm a hozzászólásod, írok privit :)
2012. nov. 7. 12:05
 14/15 anonim válasza:
Most láttam ezt a bejegyzést. Hadd kérdezzem meg: azóta mi a helyzet? Sikerült az izmosodás?
2015. okt. 4. 00:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia, azota 39 lettem. Az eletem ugy alakult, hogy eddig tuleltem. Most kezdek ujra elni. Elkezdtem uszni es kondizni jarni. Egy honapja

Az izmosodassal varnom kell meg. ETN24 8DG gyelore tanulom ezeket. De nagyon elvezem.

2015. okt. 31. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!