Tudnátok nekem olyan sportokat mondani amitől a has és a comb tájékáról lehet fogyni? És az úszáson kívül olyan sportot ami a hátnak jó?
Nem vagyok kövér, de kezdem azt érezni, hogy rettentően ellustulok, már kb 2 éve nem járok semmilyen sportra. :/
És ráadásul gerinc ferdült is vagyok..:(
Olyan sport nincs ami csak a kívánt helyekről fogyaszt, mivel nincs helyi zsírégetés. Aerob edzéssel heti 3-4-szer 40-50 perc és szálkásító diétával lehet leadni a felesleget, de mindenhonnan fogyni fogsz, nem csak hasról és combról. Az genetikailag meghatározott, hogy kinek honnan megy le először a zsír.
A gerincedre pedig az aerob edzések mellett gerinctornát kellene végezni.
Lassan itt a tavasz, mehetnél bringázni.
A hátnak / tartásnak pedig jó még a lovazás is, ott végig ügyelned kell, hogy egyenesen ülj. (De erről persze előbb érdemes értekezni a dokival.)
biciklizni szoktam járni
de arra gondoltam h eljárnék ilyen zumbára...arról mi a véleményetek?
meg persze úszni a hátam miatt
csak ehez akaraterő meg kitartás is kéne....
Zumba biztos jó - annak, aki szereti.
Ha már sportolni járok én spec. szeretem, ha ennél egy "kicsit" megerőltetőbb és hasznosabb.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de az akaraterőd és kitartásod jobb, ha már most kifejleszted, szükséged lesz még rá. :)
+1 kettlebell.
az egyik legmagasabb kalória igényű sport és az elsődleges célja a deréköv és a gerinc melletti izmok megerősítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!