Milyen zacskós kiszerelésű tejsavófehérjét ajánlotok?
Figyelt kérdés
Helytakarékosság miatt szeretnék zsákosat, ami legalább olyan jó mint a 100% Whey Protein. Nitro Pure Whey Gold-ra gondoltam, mi arról a véleményetek?2012. febr. 17. 18:50
1/17 anonim válasza:
mert a zsák qrva helytakarékos egy dobozzal szemben...
2/17 big dog válasza:
Totál mindegy,full force is van zacskósban.
Különbséget nem fogsz érezni.
2.27 kilós bödönös se foglal sok helyet és még jól is néz ki. Utána meg kidobod,viszont jobban zárható.
3/17 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy te mekkora bunkó vagy...szoktam olvasni a kommentjeid, de akkora egy tahó vagy hogy az már nem emberi.
2012. febr. 17. 18:54
4/17 A kérdező kommentje:
2.: Nagy kiszerelésben szoktam vásárolni, így jobban megéri, és az 5-7kg-os vödrök azért nem kicsik :)
Köszi a választ!
2012. febr. 17. 18:54
7/17 A kérdező kommentje:
Igaza a lófaszt, szerinted/szerintetek egy 5kg-os vödröt eltudok pl egy kis szekrénybe? mert a zacskót összetudom hajtogatni.
2012. febr. 17. 18:58
8/17 A kérdező kommentje:
Montez: köszi!!:)
2012. febr. 17. 18:58
9/17 big dog válasza:
Kisebb kiszerelésben is vannak kedvezőbb áron mint a 100% whey,érdemes körülnézni (nem a shop.builderen)
10/17 anonim válasza:
nem a fürdőszoba szekrényben kell tartani a tápkieget te idióta, nitrogold is 2,27es te nyomorult, akkor miről pofázol te nagyon hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!