Ha valaki 4 évig krav magázik, akkor mennyi tudást sajátíthat el?
Figyelt kérdés
4 évig leszek kollégista , ez idő alatt fogok járni heti 2 alkalommal krav maga edzésre . Ez idő alatt szemináriumokra , edzőtáborokra is el akarok járni . Milyen szint érhető el ennyi idő alatt ? És ez mennyi tudást jelent ?2009. jún. 4. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ha becsülettel eljársz, négy év alatt nagyon magas szintre juthatsz... Ha komolyan csinálod és tehetséged is van, szerintem még alapszintű instruktor is lehetsz. Négy év nagyon hosszú idő.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ez jó hír :):)
2009. jún. 4. 20:44
3/5 anonim válasza:
Én is felteszek egy kérdést:
Miért kérdeznek meg az emberek előre teljességgel megválaszolhatatlan dolgokat?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát beismerem ez egy nagyon nehezen megválaszolható kérdés csak arra voltam kiváncsi, hogy mennyire nehéz elsajátítani ezt a sportot .
2009. jún. 5. 14:41
5/5 anonim válasza:
practicionel szint még nagyon nehéz mer az öszes technikát a nyakadba varják de késöbb már könnyebb lesz mer utána már arra épül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!