Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy súlyveszteség után...

Nagy súlyveszteség után megmarad a lógó kar?

Figyelt kérdés

Tudom,h már feltették ezt, de kerestem a neten is és használható választ nem nagyon kaptam.

Nem a csodát várom, nem erről van szó.

Idáig 32 kg-ot fogytam , nem gyorsan, 6-7 hónapja már,(heti 1 kg max.) és minden napi mozgással, legalább fél óra, de van amikor 1-1,5, ebben legalább heti 3x súlyzós gyakorlat is van.

Most tartok ott,h legalább még ugyanennyit kell leadnom, de még mindig nagyon nagynak látom a karomat.

Van rá esély,h ha nem is lesz tökéletes, de ne lógjon a bőr, ha sikerült lefogynom?

Előre is köszi az értelmes válaszokat!

2012. febr. 16. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:

nyilván függ a korodtól, de azért a bőr sok esetben elég rugalmas tud lenni. szerintem lehetne reménykedni, hogy jó lesz. de semmiképpen se úgy folytasd, hogy majd lógni fog a karodon a bőr.. mert idővel javulhat.

c-vitamin fogyasztás, állati termékek fogyasztása (c-vitamin + zselatin -> kollagén képződés) segíthet.

lehet krémek is segíthetnek, táplálhatják a bőrt. e-vitamin esetleg.. ezekkel lehet próbálkozni kiegészítésképpen. sok sikert!

2012. febr. 16. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
ha tényleg 30 kiló körül van még hátra, akkor szerintem sajnos kizárt, hogy ne maradna lógó bőr, és nem csak a karodon.. ha férfi vagy, megpróbálhatsz ezután egy tömegelést, vagyis a bőr egy részét "kitölthetnéd" izommal, de ez nem szintén 1 hét lesz, az biztos... ezenkívül már csak műtét. az eddigi eredményhez viszont gratulálok, és akármi lesz is, folytasd, mert megéri! :)
2012. febr. 16. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
*szintén nem 1 hét
2012. febr. 16. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lány vagyok és 21!

Nagyon régóta küzdök már, évek óta, hol sikerült leadnom 10-20 kilót,aztán minden vissza ment... most megint megpróbáltam nekiállni,rendesen, nem gyorsan és ki akarok tartani, mert ha ez is visszafordul...

Azt tudom,h azok a striák amik a fogyás-hízástól alakultak ki nem múlnak már el, de szerettem volna hinni,h még talán nem késő ahhoz,h a bőröm csúnya legyen.

Műtétet semmiképp nem szeretnék, más testrészemen nem veszek észre semmi ilyesmit...a hasam a combomon, nem lóg ,hanem arányosan húzódik vissza a bőr is a fogyással együtt.

A torna mellett tudnék tenni még valamit az érdekében?

Lehet hülyeség,de gondoltam arra,h fóliát ha áttekernék,h jobban izzadjon, mert a derékon is használok szíjat.

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 16. 19:22
 5/8 TOMAtm ***** válasza:

igazából a bőr tényleg rettentően rugalmas.

első tény:meghatározott számú sejtünk van.ezeknek csak a térfogatuk változik(tehát egy iszonyatosan kigyúrt csávónak is csak fel van telve az izomzata)

második tény:a nőknek könnyebb.sajnos a nők ebben előnyt élveznek,rengeteg növekedési hormon kering bennük csak éppen nincs aktiválószere.tehát az edzés által kiváltott hormontermelődés a kulcs amivel a bőröd megfelelő méretűvé tud zsugorodni(a növekedési hormon a legerősebb zsírégető a világon,csupán nehéz hozzájutni mivel nagyon keveset termel a szervezet belőle)

harmadik dolog:előbb utóbb szülni fogsz(valszeg).a szülés miatt termel a szervezeted olyan indikátort ami a bőr és izmok stb tágulását segíti,ezek még hónapokig aktívak lesznek a testedben,tehát miután szültél tudod a legkönnyebben visszaállítani az alakod a kívánt formára.

negyedik tény:a bőrnyúlások soha nem fognak eltűnni,azok a kis fehér hegek mindig is el fogják csúfítani a tested.

2012. febr. 16. 19:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, hogy a csíkok soha nem fognak elmúlni,ezen már nem tudok változtatni, de a megereszkedett bőrön még szeretnék, ha lehet.
2012. febr. 16. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
látod, többünk szerint is van esély, plusz ha nem lenne, akkor mi lenne? ugyan úgy élnél akkor is. de ebben van értelme bízni, szerintem. a striák meg nem gázok, tigris csíkok :)
2012. febr. 16. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most nem azt várom, persze ,hogy azt mondjátok, nem marad így, ha közben igen...

Örülök a biztató válaszoknak, mindent meg szeretnék tenni,h ez javuljon és ne maradjon így.

Persze én tehetek róla, h idáig fajult, és szeretnék tanácsot ,h mit tehetnék még?

Krémeknek van-e értelme? Testtekercselésről hallottam még..

Köszi

2012. febr. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!