Nagy súlyveszteség után megmarad a lógó kar?
Tudom,h már feltették ezt, de kerestem a neten is és használható választ nem nagyon kaptam.
Nem a csodát várom, nem erről van szó.
Idáig 32 kg-ot fogytam , nem gyorsan, 6-7 hónapja már,(heti 1 kg max.) és minden napi mozgással, legalább fél óra, de van amikor 1-1,5, ebben legalább heti 3x súlyzós gyakorlat is van.
Most tartok ott,h legalább még ugyanennyit kell leadnom, de még mindig nagyon nagynak látom a karomat.
Van rá esély,h ha nem is lesz tökéletes, de ne lógjon a bőr, ha sikerült lefogynom?
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
nyilván függ a korodtól, de azért a bőr sok esetben elég rugalmas tud lenni. szerintem lehetne reménykedni, hogy jó lesz. de semmiképpen se úgy folytasd, hogy majd lógni fog a karodon a bőr.. mert idővel javulhat.
c-vitamin fogyasztás, állati termékek fogyasztása (c-vitamin + zselatin -> kollagén képződés) segíthet.
lehet krémek is segíthetnek, táplálhatják a bőrt. e-vitamin esetleg.. ezekkel lehet próbálkozni kiegészítésképpen. sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
Lány vagyok és 21!
Nagyon régóta küzdök már, évek óta, hol sikerült leadnom 10-20 kilót,aztán minden vissza ment... most megint megpróbáltam nekiállni,rendesen, nem gyorsan és ki akarok tartani, mert ha ez is visszafordul...
Azt tudom,h azok a striák amik a fogyás-hízástól alakultak ki nem múlnak már el, de szerettem volna hinni,h még talán nem késő ahhoz,h a bőröm csúnya legyen.
Műtétet semmiképp nem szeretnék, más testrészemen nem veszek észre semmi ilyesmit...a hasam a combomon, nem lóg ,hanem arányosan húzódik vissza a bőr is a fogyással együtt.
A torna mellett tudnék tenni még valamit az érdekében?
Lehet hülyeség,de gondoltam arra,h fóliát ha áttekernék,h jobban izzadjon, mert a derékon is használok szíjat.
Köszönöm a válaszokat!
igazából a bőr tényleg rettentően rugalmas.
első tény:meghatározott számú sejtünk van.ezeknek csak a térfogatuk változik(tehát egy iszonyatosan kigyúrt csávónak is csak fel van telve az izomzata)
második tény:a nőknek könnyebb.sajnos a nők ebben előnyt élveznek,rengeteg növekedési hormon kering bennük csak éppen nincs aktiválószere.tehát az edzés által kiváltott hormontermelődés a kulcs amivel a bőröd megfelelő méretűvé tud zsugorodni(a növekedési hormon a legerősebb zsírégető a világon,csupán nehéz hozzájutni mivel nagyon keveset termel a szervezet belőle)
harmadik dolog:előbb utóbb szülni fogsz(valszeg).a szülés miatt termel a szervezeted olyan indikátort ami a bőr és izmok stb tágulását segíti,ezek még hónapokig aktívak lesznek a testedben,tehát miután szültél tudod a legkönnyebben visszaállítani az alakod a kívánt formára.
negyedik tény:a bőrnyúlások soha nem fognak eltűnni,azok a kis fehér hegek mindig is el fogják csúfítani a tested.
Köszönöm a válaszokat!
Most nem azt várom, persze ,hogy azt mondjátok, nem marad így, ha közben igen...
Örülök a biztató válaszoknak, mindent meg szeretnék tenni,h ez javuljon és ne maradjon így.
Persze én tehetek róla, h idáig fajult, és szeretnék tanácsot ,h mit tehetnék még?
Krémeknek van-e értelme? Testtekercselésről hallottam még..
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!