Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan gyúrhatnám ki magam...

Hogyan gyúrhatnám ki magam rendesen?

Figyelt kérdés

Még kezdő vagyok, pár hónapja járok konditerembe. Eddig egy edzés alkalmával, majdnem minden gépet használtam, tehát minden izomcsoportot megmozgattam rendesen. De aztán valaki mondta, hogy egy edzésen csak egy nagy illetve egy kis izomcsoportra dolgozzak.(például: mell-tricepsz; hát-bicepsz) Melyiket ajánljátok, hogy érhetnék el látványosabb fejlődést a testemen?

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. febr. 12. 22:49
 1/1 Zakathol ***** válasza:

Úgy érhetsz el látványos fejlődést a testeden, ha tudod, hogy mit miért csinálsz.

Utána kell ám olvasni, nem csak úgy bemegyünk a konditerembe és minden gépen bohóckodunk...

[link]

És guglizd ki a Sárga Kapszulát.

Ezeket ha elolvasod sok sérüléstől és csalódástól kímélheted meg magad. Ja és talán tanulsz is valamit...

2012. febr. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!