érdekelne, hogy miert van ez így?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,testépítéssel(edzek),focival,freestyle focival ,,foglalkozom´´...sokat olvasok a testépítésrol konyvekben,sok dokumentum filmet is megneztem már a szteroidokrol,testépítésrol...egy szóval érdekelnek a sportok :) a shop.builderen olvastam pár terméknél(proteinek),hogy pattanásos lehet tole az ember vagy pl azt olvastam a carnivor terméknél (kommentbe),hogy megfestette az illetp uruléket...azt szeretném kérdezni hogy ez miert van?mert a jovoben szeretnek en is taplalek kiegeszitoket szedni (protein,vitamin,izuletvedo stb.)2012. febr. 11. 21:57
1/5 anonim válasza:
A pattanásosságot okozhatják különböző allergiák, adalékok, amik ugyanúgy benne lehetnek bármelyik más élelmiszerben is. Az ürülék színe pedig az elfogyasztott tápláléktól igen nagyrészt függ, ebben semmi különös nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
carnivorrol mi a vélemenyed?
2012. febr. 11. 22:17
3/5 anonim válasza:
Ha van pénzed, és az ára nem megy a kaja+egyéb kiegészítők rovására, akkor nagyon király. Jó minőségű termék, kezdőként, tömegeléshez szinte túl jó. :)
4/5 A kérdező kommentje:
ugye h jobb mint a Jumbo,mert én sok fiatalnal latom h jumbozik es egyszeruen nem száraz,szó szerint meghíznak tole de nem izomba hanem zsirosak lesznek tolem...en igy vettem es,lehethogy rossz a taplalkozasuk,mert pl az is helytelen (javitsatok ki ha nem igy van),hogyha valaki csak proteint szed...mit szolsz hozza ha carnivor melle meg ezt is szednem Multi-Pro Pak, [link]
2012. febr. 11. 22:48
5/5 anonim válasza:
A jumbóval az a baj, hogy a cukortartalma miatt csak edzés után lenne szabad inni, ehelyett egyes emberek egész nap iszogatják. Hogy hízol-e vagy sem, az csak a kalóriákon áll, tehát valóban étrendfüggő. A multipro oké, de az attacknak nincs sok értelme. Edzés utáni ch viszont kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!