Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt kb 4-5kg-t...

3 hónap alatt kb 4-5kg-t híztam, túl sok?

Figyelt kérdés

Október óta itthon edzettem, elejével csak fegyencedzést ekkor nem is volt nagyon ugyebár súlynövekedés, csak erősödtem, aztán novemberben és decemberben heti 3x edzettem itthon (van fekvenyomópad meg egy csigás lehúzó gép itthon, mellé még guggoltam meg amit tudtam edzettem) aztán ekkor már elkezdtem enni is rendesen, na nem szar kajákat hanem rendes étrendem volt ettől függetlenül, de aztán már volt kivel járni kondiba és pénzem is lett rá, így rájöttem mivel ott jóval több gép van és jobban megtudom mozgatni az izmaimat hogy megéri menni. Úgyhogy olyan 3 hónap alatt kb. 4-5kg-t híztam, ez nyilván nem csak izomban :D Túl gyors ez a hízás?

16/F

2012. febr. 10. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Tök tudja, hogy ebben a korban ez gyors -e.

Magasságod mennyire változott?

2012. febr. 10. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális ütem, pláne kezdésnek.
2012. febr. 11. 06:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az a gond sokan nem tudják megitélni mekkora % ba növekedett a testzsír és mekkora % ba az izomzat tömege . Van olyan haverom végre lefogyott elment kondizni és oké ,hogy látom hogy nagyobb lett csak banyek zsírosabb is és nem kicsit kb úgy néz ki az ember mintha a zsír réteget kinyomná az izomzat szóval kérdezd meg ismerőseid , mert önértékelés az sokkal nehezebb ,hogy mit gondolnak és ha zsírosodtál akkor szükséged van étrendre . Az meg hogy túl gyors -e ... és ha igen mivan abba hagyod a kondit érted elég gyorsnak tartom egyébként én szerintem olyan 6-8 hónapnak kéne lenni legalábbis ez a szokványos ,de végülis miért ne .
2012. febr. 11. 07:34
 4/5 Rezk0o ***** válasza:
Teljesen normális az eljén, én is ennyit szedtem fel az elsö 3 hónapban, hogy milyen arányban volt az izom fogalmam sincs
2012. febr. 11. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
nem hagyom abba a kondit ha túl gyors, hanem változtatok az étrenden, kevesebb ch-t viszek majd be, igazából tutira van benne zsír viszont azt látom, hogy a kezeim eresebbek meg erősebbnek is érzem magam kicsit, ismerősök nem mondják hogy zsírosabb lennék, igazából akarok testzsír%ot méretni csak nem tudom megoldani sehogy, de majd igyekszem.
2012. febr. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!