Ha futni, kocogni mentek, mit visztek magatokkal?
Valami kis kaját is vinni kell meg 1-2 kekszet cukorkát, vizet.
Nekem volt hogy le esett a vércukrom és alig bírtam már elfutni a kocsimig ahol volt keksz meg gyümölcs.
Nem volt kellemes érzés, már nem a futás volt a cél hanem hogy nehogy elájuljak.
Ezért kell inkább bringázni, arra lehet szerelni nyeregtáskát. :)
Bár nem nagyon értem. Mikor anno futottam is, volt nálam egy zsepi meg a kulcs (2-3 kulcs nem egy nagy súly).
Telefon meg pláne pénztárca minek???
Lehet, hogy borzasztó eretnekség, de inni sem vittem, mer' minek. Ennyi idő alatt nem halok szomjan.
Hát ugye lakáskulcs muszáj. Ha csak a Margitszigetre megyek, más nincs is, ja meg télen egy papírzsebkendő. Terepre muszáj egy kis pénz (lehetőleg nem csörgő apró), hogy busszal ki- illetve vissza tudjak jutni, és aztán szükség esetére BKV-jegy, vagy ha kocsival megyek, kocsikulcs.
Ezen kívül én viszek terepre ultrahangos kutyariasztót is. Amit lehet, zsebbe teszek, ha van zseb. Ha nincs, akkor -mivel az övtáskát én is kényelmetlennek tartom- egy kis mobiltelefon-tartó tokba gyömöszölök mindent, és ezt hozom a kezemben. Most viszont találtam 10 év után egy olyan övtáskát is, ami vékony, tökéletesen testhez simuló, talán ez is jó lehet majd.
Kaja nekem nem kell, ki kell tudni bírni azt a pár órát. Nagyon nagy melegben előfordult már, hogy vittem a kezemben egy félliteres műanyag üveget, és amikor egy faluba értem, abból tudtam inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!