Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyna növelhetném izmaim...

Hogyna növelhetném izmaim nagyságát?

Figyelt kérdés
Kondi után csak tejet iszom, semmilyen fehérje port nem szedek, de növelni szeretném az izmaim nagyságát, nem akarok szteroidozni, csak nagyobb izmokat, tudnátok pár tanácsot adni? Ja és az ,hogy edzés után csak tejet iszom az kevés fehérje mennyiség?
2012. febr. 6. 16:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pl a grillcsirke az jó? vagy nyersen kell?
2012. febr. 6. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
mindent nyersen.
2012. febr. 6. 17:55
 13/16 dirtboy ***** válasza:

Mark :)

én sem tudom miért ilyen ősember a kérdező hogy mindet nyersen akar enni.

a csirkemell,csirkecomb,hal a leg jobb és süsd meg őket.

nem kell panírozni meg semmi csak süsd meg és úgy edd.

rizst,zöldségeket egyél hozzá.

2012. febr. 6. 18:01
 14/16 clint ***** válasza:

1: a tejben levő fehérje az semmi... Ami van egy kevés is benne a zsir és tejcukor akadályozza a felszívódást.

2: tojás nyersen nem emésztődik vannak benne cuccok (Avidin)

amik akadályozzák, ezek hő hatására semlegesülnek azaz fözve sütve jó (annak is a fehérjerésze)

3: disznóhúsból a zsírszegényebb jó csak azaz a karaj vagy a comb, viszont sok kell belőle mert a csirkébe dupla annyi fehérje van.

4: nem csak fehérje kell hanem szénhidrát is, ahogy előttem mondták banán jó lehet, bár az sem egy tökéletes megoldás akkor már valamilyen cukor, vagy rizs.

2012. febr. 6. 18:07
 15/16 A kérdező kommentje:
És ennem mikor kellene? Minden nap, és edzés után vagy csak edzés után?
2012. febr. 6. 19:00
 16/16 dirtboy ***** válasza:
ma 16:27 válaszát nézd meg,olvasd el
2012. febr. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!