Milyen stílusú tánc ez és hol oktatnak ilyet?
Az újabb videoklipekben mindig van valamilyen csoportos táncjelenet, nagyjából ugyanabból a készletből dolgoznak, más koreográfiával. Ennek a stílusnak a nevét szeretném megtudni. Ilyesmit lehet látni ebben a klipben is: http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&ob#at=265
(a videó egyből a kérdéses résznél indul, nem kell tekergetni)
Valami ilyen/ehhez hasonló táncot szeretnék tanulni, de nem tudom, hogy mi a neve ennek a fajtának. Talán ez lenne a modern tánc?
(Bónusz kérdés: Budapesti tánciskolákat illető javaslatot is várok, ahol ilyen táncot oktatnak. De ez nem olyan fontos, főként a stílus neve kellene. )
Köszönöm előre is! :)
Szia!
Szerintem ez a hip-hop valamelyik fajtája lehet.
Egészen biztos vagyok benne, hogy ha elmész hip-hop táncra, akkor ennél sokkal jobbat is fogsz majd tudni:)
Ajánlok neked egy linket, ahol vannak videók is, és elsősorban hip-hop-ot és annak a stilusait oktatják!
(sokkal jobbak mint amit JLo táncol)
Itt a neked való:))
Szerda 17.00-18.00
Péntek 17.00-18.00
Hip-Hop és Video klip dance Kezdő 10-14 éves korig - tanár:BRIGI
Beiratkozás 2012.01.04.-től folyamatosan
Érdeklődni : 0036/30 389 8938 vagy bltcrew.brigi@gmail.com
Szerda 19:10-20:10
Péntek 18:00-19:00
Hip-Hop és Video klip dance Kezdő 15 éves kortól - tanár:BRIGI
Beiratkozás 2012.01.04.-től folyamatosan
Érdeklődni : 0036/30 389 8938 vagy bltcrew.brigi@gmail.com
Utolsó
Bocs, de nem értek veled egyett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!