Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen íjjal kezdjek tanulni?...

Milyen íjjal kezdjek tanulni? 175 cm magas vagyok, és fekve 120 kg-ot tudok nyomni.

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 19:38
 1/5 anonim válasza:

Az h fekve mennyit nyomsz nem szammit ijaszatban!! (semmit)(de a kondizason kivul nem tudok hirtelen felsorolni sportot ahol, ez szamit) maxx jol mutat a nagy mellkas :)

175 cm errel kb 28 colt ki tudsz huzni kenyelmesen v akar 30 at is de maradj a 28 colos ijaknal!

Kezdoknek maxximum 40 fontos ij valo de legyen ennel kisebb minimum 30 tehat 30 fontol 40 fontig vallogass tradiban!!!

az ij tipusa=lehetoleg nagy tegelytavu kb 36 coltol legyen (felajzottan) maxx meret a sajat magassagod 175

Csigasijnal maxximum 60 font kezdoknek de ne egy 70 eset tekerj le tehat 60 as legyen betekerve maxx!!! egyes ijtipusokon akar 15 fontot is lehet konnyiteni.

2012. febr. 4. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz. (Bár egyáltalán nem kondizom, csak megmértem.)
2012. febr. 5. 12:28
 3/5 anonim válasza:
bocs a "36 coltol" ne nezd nem oda akartam irni lenyeg a nagy tegelytav!! (kezi oldas miatt)
2012. febr. 6. 02:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg arra tipp, hogy milyen gyártmányt? Kösz
2012. febr. 6. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Kaptam egy laminált(?)íjat,kihúztam, és olyat csinált: reccs. Középen eltört. :( Meg lehet javítani?
2012. febr. 24. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!