Melyik a kedvenc sportod? Miért? Űzöd ezt, vagy csak TV-n nézed? Mit sportolsz? Mit sportolnál?
kedves utolso 13 eve focizol es csak 14 eves vagy
gratulalok neked
Nem azért mondom, hogy védjem a 'focistát', csak gondoltam szólok, hogy jó lenne megtanulni olvasni!
Ugyanis ezt írta: "[...]10 éve focizom hobbiból,3éve csapatszinten[...]"
Vagyis csak szólok, hogy 4 éves kora óta focizik (nem pedig 1, ahogy te hiszed), és 11 éves kora óta egy csapatban is játszik. 10 éve kezdte, amiből 3 évet csapatszinten játszott. Nem pedig 10 évet focizott, és még pluszba 3 évet egy csapatban...
Meg kellett volna tanulni értelmezni a mondatokat! ;)
Én Shaolin Kung Fuzom 2 éve. Hihetetlen sport. Megedzi mindenedet, tartást ad, fegyelemre tanít, remek a társaság és minden edzés tiszta energiával tölt fel! Hiába vagy fáradt, érzed edzés végén, hogy feltöltődtél.
17/F
17 éves fui
Kick boxolok. Régebben még a labdától is féltem, szoval sose gonodltam hogy valaha is iylen sportot fogok üzni. Nagyon sok önbizalamt és fegyelmet komolyságot adott nekem. Remélem majd jövőre kiprobálhatom amgamat a ringben:)
Én 6 évet táncoltam (disco(L), hip-hop, latin, néptánc), és most lesz 3 éve, hogy versenyszerűen szertornázom:) Nagyon szeretem, mert erősít és szép mozgásunk lesz tőle. Meg úgy eleve is jó nézni is még jobb, ha te csinálod:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!