Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc sportod?...

Melyik a kedvenc sportod? Miért? Űzöd ezt, vagy csak TV-n nézed? Mit sportolsz? Mit sportolnál?

Figyelt kérdés
szeretnék nemet és kort:)
2009. máj. 31. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

kedves utolso 13 eve focizol es csak 14 eves vagy

gratulalok neked

2009. jún. 7. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mondom, hogy védjem a 'focistát', csak gondoltam szólok, hogy jó lenne megtanulni olvasni!

Ugyanis ezt írta: "[...]10 éve focizom hobbiból,3éve csapatszinten[...]"

Vagyis csak szólok, hogy 4 éves kora óta focizik (nem pedig 1, ahogy te hiszed), és 11 éves kora óta egy csapatban is játszik. 10 éve kezdte, amiből 3 évet csapatszinten játszott. Nem pedig 10 évet focizott, és még pluszba 3 évet egy csapatban...

Meg kellett volna tanulni értelmezni a mondatokat! ;)

2009. jún. 8. 10:28
 13/20 A kérdező kommentje:
sztem felfogta a 2vel előtti válaszíró de tényleg a focis emberke hülyén írta le
2009. jún. 8. 15:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
BOCSI...tényleg furcsán írtam:S szal...4 évesen ismerkedteem a sporttal,de csak 3 éve vagyis 11 éves korom óta csapatszinten ...:D bocsi ez kicsit furán volt fogalmazva:S de ez szokásom xD:D
2009. aug. 25. 23:19
 15/20 anonim válasza:
100%

Én Shaolin Kung Fuzom 2 éve. Hihetetlen sport. Megedzi mindenedet, tartást ad, fegyelemre tanít, remek a társaság és minden edzés tiszta energiával tölt fel! Hiába vagy fáradt, érzed edzés végén, hogy feltöltődtél.

17/F

2009. szept. 30. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedvencem a labdarúgás. Nézem a televízióban, és aktívan űzöm is. Továbbá futni járok amikor csak tehetem. 27/F
2009. okt. 1. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Versenyszerűen a kézilabda.A világ legjobb sportja:)
2009. okt. 1. 14:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17 éves fui

Kick boxolok. Régebben még a labdától is féltem, szoval sose gonodltam hogy valaha is iylen sportot fogok üzni. Nagyon sok önbizalamt és fegyelmet komolyságot adott nekem. Remélem majd jövőre kiprobálhatom amgamat a ringben:)

2009. okt. 1. 19:06
 19/20 anonim válasza:
100%
nekem foci a mindenem...10 éves korom óta csak ezt a sportot nézem,csinalom ,üzöm...persze 3 éve mar abba hagytam a labdarúgást....de folytattam a jatékvezetéssel...nem tudok foci nélkül elképzelni az életem....ezt kis korom óta tudom....most egy játékvezetö vagyok 5 ligában...mint fociban..es célom az NB1....most vagyok 21 éves---meg lehet csinálni...TV-ben is csak a focit nézem más szóba sem jöhet...szóval nálam az a szabály .....FOCI NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN???TALAN EGY NAGY 0-AT--....
2009. okt. 1. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 évet táncoltam (disco(L), hip-hop, latin, néptánc), és most lesz 3 éve, hogy versenyszerűen szertornázom:) Nagyon szeretem, mert erősít és szép mozgásunk lesz tőle. Meg úgy eleve is jó nézni is még jobb, ha te csinálod:)

15/L

2009. okt. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!