Elég jó vagyok-e vagy sem? 15 éves srác vagyok már egy ideje edzem 172 cm vagyok bicepsz 34-35 cm 60 kg vagyok és fekve 72 kg-t nyomok ki.
bizonyára elég jó vagy (XD), csak az egodból kéne lefaragnod egy picit"
15 éves lány
nem vagyok egoista...
csak kérdeztem hogy ezek az adatok jók-e
mert már kb 9 hónapja eddzek és nagyon érdekelne:)
ez mindenképpen jó. :)
egyébként első, hol veszel észre egoizmust?!
egy másik 15 éves lány ;)
Tényleg jó!!
De azt nem értem ti hol látjátok itt az egoizmust...XD
15L
egy szóval nem mondtam azt h nem jó :D
am azért gondoltam ezt mert a megfogalmazás miatt ez szürhető le: "elég jó vagyok-e vagy sem" hmmmm gondolom vagy önbizalomnövelőként írtad ki ezt a kérdést hogy mindenki dícsérjen, vagy azért h mindenki más megtudja h mire vagy képes (60 kilósan 72-t kinyomni)... bocsánat én (kocka qva XD) értettem félre :D am szvsz ha arra vagy kivi h ez mennyire jó a többiekhez képest akkor nézz körbe az osztályodban ;)
üdv az első aki nemis olyan kocka mert 4 éves korától kezdve sportol :) (és nem eredménytelenül ;)
Átlagos:D
hát én lány vagyok...19 éves és immár 64 kiló(tömegelés innye..) 33as bicepszel:DSzeptember óta edzem.65kgval simán guggolok szériába,felhúzás detto ugyanennyi:DLányként nekem a 40es fekvenyomás doszta elég:)
Csak azért írkáltam neked adatokat hogy annak ellenére hogy fiú vagy remélem nem csak fekvenyomást meg mell-bicepsz gyakorlatokat csinálsz mert a végén gáz lesz az összhatás.
köszönöm a válszokat
és nem csak mellre eddzek:)
és nyáron még thaiboxra is elnézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!