A jobb combom hátsó része és a combtövem mindig fáj, ha odahajolok vagy nyújtok. Akadályoz abban, hogy megtanuljak spárgázni. Mi lehet ennek az ellenszere?
1. esetleg orvos.
2. pihentetés!
3. szabályos, profi nyújtás technika! mint pl. a jógások csinálják. de a Pavelnek is van valami komoly nyújtásos könyve, persze könyvből nehéz tanulni, én még nem olvastam el de benne megbíznék.
1.ez gerincproblémára utaló jel
2. sürgősen kezd el a mélyhátizom edzését
3. a nyújtásoknál soha ne dőlj rá.. nem az a lényeg..nem úgy kell nyújtani..a spárgát egyenes háttal kell gyakorolni!pl 2 szék között így a kezeddel tudsz kordinálni!
Azzal ha rádőlsz a porkorongjaidat készíted ki azok begyulladnak így a lábadban először feszülést, majd később szúrást fogsz érezni.van rengeteg technika,amivel sokkal hatásosabban és kíméletesebben lehet nyújtani!
MIndet megéltem így nyugodtan kérdezz és szakavatott profi gyógytornászoktól tanultam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!