Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánljatok nekem kérlek...

Ajánljatok nekem kérlek tömegnövelőt. Mit kéne szednem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Konkrétan nem tudok dönteni milyen kéne vagy melyiket kéne szednem. Az étrendem rendben van. Emelett nem vagyok zsíros fajta, nem fejlődök gyorsan, edzéstervem jó. Eddig szedtem fehérjét most szeretnék tömegnövelőt kb 14e forintig. Ki mit ajánlana nekem?

2012. jan. 29. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
értem, és köszi n.a!
2012. jan. 29. 18:52
 12/18 dirtboy ***** válasza:

az a baj a dextrózzal az ő esetében hogy túl sok lenne.

120g ch hiányzik egy 74kilór embernek,annyit nem tud fedezni csak dextrózból a jumbo prof meg kicsit komplexebb.

2012. jan. 29. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:

arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire komplex az a szénhidrát a Jumbóban.

szerintem különböző cukrok (majd megyek haveromhoz aztán megnézem a dobozát. vagy akár rá lehet keresni neten is) de nagyobb mennyiségű szénhidrát bevitelre azért semmilyen dextróz meg maltodextrin nem jó.

oké, most nincs ám itt a fejemben a grafikon, hogy a jumbó mennyire ugrasztja fel a vércukor szintet, de igazából én mondjuk tömegnövelést magamnak úgy csinálnék, hogy valami proteint kinéznék, + zab -> oszt turmix. na EZ összetett lenne, jó minőségű ch-val lenne.

2012. jan. 29. 19:11
 14/18 dirtboy ***** válasza:
igen így kéne csinálni,így lenne a legjobb
2012. jan. 29. 19:13
 15/18 dirtboy ***** válasza:
a komplexebb alatt a zabot,palatinose,és a vitargot értettem egyébként.
2012. jan. 29. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Zabliszt, Palatinose™ [időzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű dizájner szénhidrát], dextróz, maltodextrin, Vitargo® [különleges, szabadalmaztatott magas molekulatömegű szénhidrát: átlagos molekula súly 500,000-700,000], fruktóz.

pontosan ez , habár én a zabor fruktózt , palatinoset , feleslegesnek tartom , valószínű csak azért rakták bele hogy a sok okos igya reggel is(mivel van benne zab)

de ha már zabot akar enni az ember könyörgöm , nálunk 200ft a spárban fél kiló , azt ledarálja is hozzá önt fehérjét , ugyan az is így nem visz be egy csomó gyorsan felszívódó szénhidrátot

egyébként aczél , a fehérje + zab kombó reggelinek , illetve diéta alatt tökéletes (szerintem) edzés után , DE tömegeléskor inkább dextróz(jobb esetben vitargo) + fehérje a jobb megoldás , a glikogén raktárak gyors vissza töltéséért

2012. jan. 29. 19:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok összerakni ebből valami megfelelőt magamnak! Plusz akkor több fehérjét viszek be majd szilárd kajából!
2012. jan. 29. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:

n.a edzés utánra kell a gyors ch, ezt én is megtanultam.

de a nap többi részében..? :D

2012. jan. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!