Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kedvenc fehérjéket?

Kedvenc fehérjéket?

Figyelt kérdés
Kis közvéleménykutatás, lehet sorrendbe is írni, aki esetleg több fehérjét is szeret, nincs konkrét kedvence!:)
2012. jan. 29. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
jó fehérje , izolátum koncentrátum , de én maradnék a sima koncentrátumnál a helyedben , nem vennél észre különbséget a kettő között
2012. jan. 29. 14:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát...nézegettem itt a Horváth Balázs üzifalán hogy milyen fehérjének milyen fehérjetartalma van...

Szerintem én maradok a Scitec-es 100% Whey Proteinnél, csak legközelebb a Professionalt veszem, megfelelő oldalról vásárolva kb 600ft a különbség. Megbízható fehérje, és nagy kiszerelésben nem is olyan vészes az ára.

2012. jan. 29. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb baj. Márkanevek, reklám dumák alapján eldönteni hogy melyik proteint vegyem balgaság.

- %-os arány protein tartalom!

- hozzáadott peptidek, aminok, egyebek!

- no cukor hozzáadás!

- mire kell (lassú, gyors felszívódású, diétás, stb) felhasználás!

Gaspari Myo Fusion talán van vagy 69%-os protein. Vajon miért olyan finom az íze? Vajon miért olyan puffasztóan krémes? Talán a sarki cukrászműhelyben készült?

A testömegnövekedés nem egyenlő és nem egyen arányos az izomzat növekedéssel!! Ezzel is jó lenne tisztában lenni!!

2012. jan. 30. 07:08
 14/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Természetesen a Myofusion a sarki cukrászdában készül:D

2012. jan. 30. 11:53
 15/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

n.a.: 80%-a kazein? Ezt te hol olvastad?:D Egyáltalán hol olvastad, hogy van benne kazein?:D

2012. jan. 30. 11:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Van a Myofusionba kazein, viszont az egy elég drága fehérje (lásd a ProLong árán) viszont a Myo elég kedvező árúnak mondható, ezért gondolom tejsavó koncentrátumból van benne a legtöbb, ugyanis az összes bennelévő fehérje közül az a legolcsóbb.
2012. jan. 30. 16:00
 17/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Bakker nézzétek már meg a Myofusion összetételét mielőtt hülyeséget beszéltek! Nincs benne kazein!

2012. jan. 30. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Bakker nézzétek már meg a Myofusion összetételét mielőtt hülyeséget beszéltek! Nincs benne kazein!

Ezzel azért vitatkozni szeretnék. A Myo Fusion tartalmaz tejfehérje izolátumot. A tejfehérje miből is áll? A kinyerés techonológiai minősége alapján valamilyen %-os arányú kazein tartalom. Ugyan is a kazein a tejfehérje %-os fehérjefrakciója. Pont ez miatt veszik meg péládul a Micellar (legjobb eljárással nyert) kazein, amit én 11.000Ft-ért veszek 2kg-os kiszerelésben, ami egy 80%-os protein.

2012. febr. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!