Kedvenc fehérjéket?
Hát...nézegettem itt a Horváth Balázs üzifalán hogy milyen fehérjének milyen fehérjetartalma van...
Szerintem én maradok a Scitec-es 100% Whey Proteinnél, csak legközelebb a Professionalt veszem, megfelelő oldalról vásárolva kb 600ft a különbség. Megbízható fehérje, és nagy kiszerelésben nem is olyan vészes az ára.
Ez a legnagyobb baj. Márkanevek, reklám dumák alapján eldönteni hogy melyik proteint vegyem balgaság.
- %-os arány protein tartalom!
- hozzáadott peptidek, aminok, egyebek!
- no cukor hozzáadás!
- mire kell (lassú, gyors felszívódású, diétás, stb) felhasználás!
Gaspari Myo Fusion talán van vagy 69%-os protein. Vajon miért olyan finom az íze? Vajon miért olyan puffasztóan krémes? Talán a sarki cukrászműhelyben készült?
A testömegnövekedés nem egyenlő és nem egyen arányos az izomzat növekedéssel!! Ezzel is jó lenne tisztában lenni!!
GreenTea
Természetesen a Myofusion a sarki cukrászdában készül:D
GreenTea
n.a.: 80%-a kazein? Ezt te hol olvastad?:D Egyáltalán hol olvastad, hogy van benne kazein?:D
GreenTea
Bakker nézzétek már meg a Myofusion összetételét mielőtt hülyeséget beszéltek! Nincs benne kazein!
Bakker nézzétek már meg a Myofusion összetételét mielőtt hülyeséget beszéltek! Nincs benne kazein!
Ezzel azért vitatkozni szeretnék. A Myo Fusion tartalmaz tejfehérje izolátumot. A tejfehérje miből is áll? A kinyerés techonológiai minősége alapján valamilyen %-os arányú kazein tartalom. Ugyan is a kazein a tejfehérje %-os fehérjefrakciója. Pont ez miatt veszik meg péládul a Micellar (legjobb eljárással nyert) kazein, amit én 11.000Ft-ért veszek 2kg-os kiszerelésben, ami egy 80%-os protein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!