Kedvenc fehérjéket?
Köszi a válaszod! Én jelenleg 100% Whey Proteint fogyasztok, viszont majd lehet "átváltok" MyoFusionra...megtetszett hogy van benne tejsavó koncnentrátum,izolátum,kazein és tojásfehérje is, emellett az ára sem vészes megfelelő oldalról rendelve.
Ha már itt vagy, oldódásról, ízről tudsz valamit mondani?
finom , és az oldódása is jó , de egyre figyelj , én ezt csak esti , illetve néha reggeli fehérjének alkalmazom , edzés után jobb a tejsavó mint a myofusion
ha pedig veszel www.bodybuildingbolt.hu , itt a legolcsóbb (ha van még)
GreenTea
Én is a Myofusion-t használom, szerintem edzés után is tökéletes. Amit még nagyon szerettem az a Musclelogic fehérjéje volt, de az sajnos megszűnt.
mark86
Ha van facebook-od jelöld be Horváth Balázst...olcsóbb mint a bodybuildingbolt,és ért is hozzá. Az üzenőfalára meg most tett ki egy konkrét táblázatot hogy miben mennyi fehérje van (csak a gyári adatok,ami a dobozon is rajta van),érdemes megnézni a myofusion/syntha6 rajongóknak is. Hol érik meg annyiért a 60%-os proteinek....
link?:)
van egy pár horváth balázs
Köszönöm a válaszokat!
Dymatize elite whey-ről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!