Mit szóltok a szójaproteinhez?
Valóban rossz a férfiaknak? Hallottam hogy "nőiesít".
Sajnos most nem állok úgy anyagilag hogy tejsavót vegyek, viszont a kieső fehérjét valamivel pótolnom kellene, Power Soy-ra gondoltam a Power Track-tól. Erről a termékről mi a véleményetek? Illetve néztem még a most megjelent Power Pro-t, gondolom az jobb valamivel, mert abba tejsavó és kazein is van. Véleményeket kérnék.
nem nőiesít
power től ne a soyt vedd hanem a power proteint,vagy a biotech től a power pro-t
sz*r , de ha nincs lové :(
én is azt mondom hogy kevertet vegyél!
Köszönöm! Akkor semmi "ösztrogén hatás"-tól nem kell tartanom? Valamelyikőtök próbálta már a Power Pro-t?
dirtboy mintha te azt írtad volna anno hogy amikor rendelhető lesz akkor kipróbálod, vettél már belőle?
igen vettem,ittam is
mindjárt bemásolom mit írtam
dirtboy válasza:
ittam a power pro ból /csokis/ szóval jelentés:
30g ot raktam 3deci vízhez,pár rázás gyönyörű oldódás.
illatra jó,íze lényegesebben jobb mint a power egész finom jobb mint a promix.
dextrózzal pedig még jobb az íze.
szerintem simán jobb mint a power,már az íze miatt is megéri a kis pluszpénzt.
Köszönöm! Ez biztató!
ÖÖÖ, lehet hogy hülyeséget mondok ezzel, de az ilyen fehérjék elég jó árban kaphatóak, szóval megtehetném azt hogy ebből pl 30-35g-al többet fogyasztanék naponta mint a tejsavóból. Más szavakkal igaz hogy nem hasznosul olyan jól a szója mint a tejsavó, de ha pl tejsavóból viszek be 20g fehérjét egy turmixxal, ebből az ára miatt mehet 30g is, akkor kb ugyanott tartok, úgyértem rosszabb minőségből több kb ér annyit mint jobból kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!