Na mit szóltok megjelent a Power pro?
Figyelt kérdés
Ki az aki ki fogja próbálni ? Állítólag állagra hígabb ami arra következtet hogy talán kevesebb benne a szója.2012. jan. 24. 17:40
1/12 A kérdező kommentje:
Hígabb mint a power protein... csak ez kimaradt
2012. jan. 24. 17:41
2/12 dirtboy válasza:
én már rendeltem belőle ma,hát majd meg látom hogy milyen,igazából az arányok titkosak sajnos,neki nem árul el semmit,senki nem tud semmit.
azért bírok benne hogy kevesebb benne a szója mint pl a powerben.
3/12 A kérdező kommentje:
Majd egy véleményt írnál az ízéről/első benyomásról akár ide is hogy ha megérkezett és megkóstoltad ? előre is kösz
2012. jan. 24. 17:52
6/12 Zakathol válasza:
Csodát én azért nem várok tőle. Lehet hogy kitrükközték, hogy valamivel finomabb legyen, de azért ez mégiscsak egy kevert fehérje, javarészt szójával :)
Egyébként a kövi vásárlásnál nálam is be fog figyelni úgy hiszem. Power protein után csalódás azt hiszem úgysem érhet :D
7/12 anonim válasza:
jah biotech arról híres, hogy olcsón, gazdaságosan adjon jót :D
8/12 anonim válasza:
Nem jót, csak jobbat, vagy legalábbis jobb ízűt, mint az eddigi kevertek. :)
9/12 anonim válasza:
Persze, mindenhol legfelső kategóriás áron ad alsó kategóriás termékeket, de itt jó fej lesz, főleg builderen akik csak olyan tripla hasznot raknak rá mindenre.
10/12 anonim válasza:
Ennyiért miért nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!