Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg lehet? Szteroidozott?

Hány kg lehet? Szteroidozott?

Figyelt kérdés

Szteroid nélkül is lehet ilyen izomzatra szert tenni?

[link]

2012. jan. 26. 20:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:D gondoltam hogy ennyit nem érhetek el de amit lehet tisztán kiegekkel időm van
2012. jan. 26. 21:15
 12/22 anonim ***** válasza:

[link]

versenyen azért már jóval szolidabbak azok a méretek.

el lehet érni naturál, de nem 3 hónap lesz... és az sem tuti, hogy ilyen jó arányaid lesznek.

2012. jan. 26. 22:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezen a srácon hatalmas izomtömeg van, mert rendesen szálkás és durván kirajzolódik mindenhol minden... Szerintem, komoly étrenddel és kiegekkel szteroid nélkül, jó genetikával elérhető ez, de csak nagyon nagyon sok idő alatt. Szóval kb ilyen 7 év komoly gyúrás kell hozzá.
2012. jan. 26. 23:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Baromságokat beszél,aki azt mondja,hogy ezt naturálon nem lehet elérni.

Az más dolog hogy valószínű nem lesznek ilyen arányok,meg izomformák,mert az mindenkinél más és más.

Illés Norbert szerintem simán van ilyen jó,vagy még jobb.

[link]

2012. jan. 27. 07:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen Norbi tényleg jó és Lénárd Lajos is, de nekik van egy kivételesen jó genetikájuk.
2012. jan. 27. 08:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem Norbinak nincs azért olyan ütős genetikája,de én őt többre tartom,mint a Lajost,bár ő nagyobb eredményekkel rendelkezik.
2012. jan. 27. 08:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így van. Tulajdonképpen azt akartam írni, hogy rajtuk kívül nem sok naturál testépítőt látsz ilyen méretekkel, fullszálkásan.
2012. jan. 27. 08:19
 18/22 anonim ***** válasza:

talán azért mert nem is nagyon vannak a mezőnyben bizonyított naturálok,

de még ismerek egy-kettőt aki tényleg az és versenyeken is indulgat viszonylag jó eredménnyel

2012. jan. 27. 08:24
 19/22 A kérdező kommentje:
értem kössz am kb sacper hány kg lehet? tudom hogy nem lehet tudni milyen magas de kb?sztem 90 van
2012. jan. 27. 16:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Az tuti.:)
2012. jan. 27. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!