Lider 44 tg 4.5/177mennyire jó puska? Hány j-os?
Figyelt kérdés
Szereztem egy ilyen puskát nagyon olcsón, és szinte vadi új.
Nekem nagyon tetszik, hobbilövészetre meg is felelne,csak azt nem tudom, hogy van-e valami gyári hibájuk, amit javítani kellene.
2012. jan. 22. 13:05
1/2 Buffalorage válasza:
Ma Magyarországon az minősül lőfegyvernek, aminek a csőtorkolati energiája meghaladja a 7,5-Joult.
A legtöbb (kb 99%) a Kínai Lider légpuska nem lebutítva kerül az országba, és csőtorkolati energiája meghaladja megengedett 7,5J, ezáltal tartásához engedély szükséges.
Akinek nincs engedélye és elkapják a várható büntetés 2-8 év szabadságvesztés, törvényeink szerint ugyan annyit kap, mint ha, pl egy éles AK47 –es gépkarabéllyal kapnák el az embert.
2/2 anonim válasza:
Buffalorage! Ez volt a kérdés? Szóval takarodj a jogszabályaiddal együtt a p*csába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!