Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izületvédő! Szerintetek...

Izületvédő! Szerintetek melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

A joint healt-et szedtem eddig. Letelt a 3-rom hónapos kura, de a térdem ismét fáj!

Nem szeretném már többet szedni ezt az izületvédőt...de sajna nem tudok mást tenni:(((

Nem gond szerintetek, ha rögtön új kúrát indítok egy másik izületvédővel, amiben több a hatóanyag?

Nem fogok hozzá szokni, vagy nem fog ártani nekem ha ilyen sokáig szedem?

2012. jan. 25. 23:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi:S
2012. jan. 26. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
a hülyeség árt, kis barátom... nem izületvédőket kéne zabálni, hanem megnézni, miért fáj a térded.
2012. jan. 26. 02:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Fundamentális mozgásminta szűrés nem ártan fogadni mernék, hogy jó pár ízületednek nem megfelelő a mozgástartománya. Az ízületvédők tulajdonképpen táplálékok az szerinted menyire árthat?
2012. jan. 26. 11:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Már voltam orvosnál, és MRi csináltattam, elmondta mi a baj, de hogy mi a megoldás azt nem.

Azt mondta, ha hat az izületvédő, akkor szedjem....

Most meg azt mondta, hogy nem szedhetem 3rom hónapnál tovább az izületvédőt, mert hozzászokik a szervezetem:S

Akkor most, hogy igazodjak ki rajta???

Kaptam valami mást, azt mondta ezt kell szednem a "pihenő időszakban"...

De nem jó, mert újra fáj a térdem és nem tudok menni sportolni:(((

2012. jan. 26. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
fogod a leleteidet, és elmész másik orvoshoz... pl sportkórház...
2012. jan. 26. 12:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy a joint healt úgy jön ide, hogy előtte írt fel orvos izületvédőt, de azzal már le telt kura és azt mondta, nem szedhetem, hanem pihenjek...

Pihentem 2 hónapot, azt hittem meg gyogyúltam, de kiderült, hogy nem, ezért megvettem a Scitec izületvédőjét.

De az is csak addig hatott ameddig szedtem:(((

2012. jan. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!