H kell lemérni a tojást"? Mert ugye a bodybuilderen 100g tojáshoz van viszonyítva a dolog tehát akkor h kell nekem lemérni?
nem a %ra vagyok ráizgulva hanem a mögötte lévő dologra mégpedig hogy arra hogy mi volt a baj a kérdésemmel.
le lehet pontozni 0%osra is,akkor is ugyan úgy tudok írni hasznos választ nem erről van szó,hanem arról hogy pontozgatnak ahelyett hogy le írnák hogy mi a baj azzal amit én írtam.
ez zavar,ha valaki nem ért velem egyet abban amit írtam akkor írja meg hogy mi nem stimmel,mellé felőlem lepontozhat csak írja meg hogy mi nem stimmel.
a kérdező azzal nem viszi sokra hogy ha egy hibás választ lepontoznak de ki nem javítják.
ennyi bajom van,nem szóltam volna a pontozásért ha érkezik hozzá az illetőtől indok hogy mi nem jó.
te legalább le írtad,ezt bírom benned.
akkor már csak annak kéne írni aki szerint baromságot írtam.
köszi nyuszi,persze csinálom ameddig van hozzá kedvem nem tántorít el tőle ilyen dolog.
a helyes írásom,fogalmazásom egyébként tényleg katasztrófa jól látod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!