Hogyan adhatnám le a hasamról a maradék zsírt?
Figyelt kérdés
Szóval...18 éves vagyok, kb szeptemberben 92-93kg voltam. Abbahagytam a cukros üdítőket, csak vizet ittam, mellette beszedtem 2 adag Brutal Bladet ( zsírégető), mellette minden hétköznap jártam kondizni ( előtte is jártam már 1 éve)
Szilveszterre lefogytam 79-80kg-ra, szépen leszálkásodtam is, és az a 80kg megfelelő szerintem a 195cm-s magasságomhoz.
Az az egyetlen bajom, hogy még a hasamon, kölkök tájékán még mindig van egy kis zsír, alatta már érzem a kockákat...majdnem minden edzés végén hasazok, 4-4 szériákat gépen, felüléssel de valahogy nem akar lemenni...valaki valamilyen tanács hogy mivel segíthetek még? :S
2012. jan. 21. 20:23
2/2 anonim válasza:
mark86
Csökkentsd a szénhidrátot, növeld a fehérjét és fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!