Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minek Forma-1 helyszínre...

Minek Forma-1 helyszínre kommentátor a mi pénzünkön?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy a stábon (3 emberen) kívül még 4 embert körbeutaztatnak a világban a Forma-1 versenyeire, mint kommentátor, meg rádióba riportnak... Kérdem én, mi a francnak az emberek pénzén, az adónkból? Erre tényleg el kell költeni néhány milliárd forintot, hogy mások utazgathassanak. Szerintem aki szeretni a Forma-1-et (én is), az nem a riportokra kíváncsi, hanem a futamra! Nem erre kéne pazarolni a pénzt!!!
2012. jan. 21. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt egy német nézettségi adat a BL-ről:

"Berlin (dpa) - Der Fußballklub Borussia Dortmund hat am Mittwochabend mit seiner Champions-League-Niederlage für Sat.1 den Quotensieg geholt. Das Spiel, das der BVB bei Olympique Marseille mit 0:3 verlor, sahen ab 20.45 Uhr 5,27 Millionen Zuschauer (Marktanteil: 18,2 Prozent)."

5,27 millióan nézték

[link]

2012. jan. 26. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:

"#5 Tavaly a Hungaroring Zrt által közzétett hivatalos adatokban az szerepelt, hogy az F1 hétvége alatt összesen 60 ezer ember látogatott ki a pályára. Erről ennyit okoska ;)"

Miért csak a levegőbe beszélsz?

"Tökéletesen megfelelt az előzetes várakozásainknak a versenyhétvége nézőszáma, és úgy érzem, semmi szégyellni valónk nincs az immár véglegesnek mondható számadatok miatt. A csütörtöki bokszlátogatás alkalmával 35, a pénteki két szabadedzésen 45, szombaton 55, míg a vasárnapi futamra 65 ezren látogattak ki a Hungaroringre, azaz pontosan 200 ezer ember volt kíváncsi a négy nap alatt a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj eseményeire" - jelentette ki Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója."

[link]

2012. jan. 26. 23:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként felesleges ilyeneken vitatkozni, úgyis a nálunk "okosabbak" a parlamentben döntenek az ország pénzéről. Mindegy ki van hatalmon sajnos a válság miatt így is úgy is nehéz kilábolni. Hogy mire megy el a pénz? Forma 1-re vagy annak idején Real Madridra oly mindegy addig amíg a politikusok meg felső vezetők prémium fizetése milliókra rúg, és csak pár tíz emberről van szó. Úgyhogy felesleges ez a vita, mert jó helyre csak nagyon ritkán megy a pénz.
2012. jan. 27. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
*és nem csak pár tíz emberről van szó.
2012. jan. 27. 00:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajna ez a helyzet emiatt alakul ki már az átlag emberek között is a feszültség
2012. jan. 27. 00:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó csak az egy dolog, hogy elqrnak egy zsák pénzt az F1-re, aminek töredéke nem jön vissza, de pl annak mi értelme hogy a mi pénzünkön utaztassák a celebeket. Hogy ott megkérdezzék azt amit 2 perc múlva minden F1-es portál lehoz. Ettől nem fogja egy emberrel sem több nézni, meg ameddig olyat tudatlan barmok ülnek a kommentátorok között mint Mezei meg Véber addig tök mindegy hogy hány playmate-et utaztatunk körbe, mert minőségről még véletlenül sem lehet beszélni.
2012. jan. 27. 11:39
 17/18 A kérdező kommentje:

teljesen egyetértek veled, nekem is ez a problémám

2012. jan. 27. 14:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom költsük erre a pénzt, nem bánom. Addig biztos nem, amíg a BKV csődjét rajtunk állampolgárokon akarják behúzni. (10.000Ft-os útdíj havonta.) Na ha ilyen hülye ötletek vannak, akkor igenis költsük az F1-re, olimpiára, EB-re stb.
2012. jan. 30. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!