Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tesiórán most bejöttek a...

Tesiórán most bejöttek a ténylegesen lányos dolgok. Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Bejöttek a kézilabda stb helyett az olyanok, mint a fejenállás, kézenállás, cigánykerék, mérlegállás... Nos, én eredetileg sem vagyok az a könnyed alkat, de most felkúszott rám néhány plusz kiló...

És félek, hogy leégetem magam az egész osztály előtt, ugyanis szinte minden más lány RG-re jár... Itthon hogyan gyakorolhatnék annélkül, hogy tönretenném a berendezést? Mégsem írathatok egész évi felmentést...

2012. jan. 21. 00:17
 1/6 A kérdező kommentje:
(Így konkrétan félek, hogy nyakamat töröm...)
2012. jan. 21. 00:22
 2/6 Tom Benko ***** válasza:
Nyakadat nem fogod törni. Gyakorolni a szobákban tudsz, vagy ha van kert, akkor ott.
2012. jan. 21. 00:36
 3/6 anonim ***** válasza:

? végezd ki az osztályod.. ha lesz.arni nem tanultad meg az embereket, marad ez.

amúgy az értelmesebb válasz: gyakorolj PARTNERREL. neagyjisten edzővel. aki segít.

2012. jan. 21. 08:34
 4/6 anonim válasza:
mond meg a tanárnak, hogy be kell melegítened előtte és nyújtanod is kell. És ha mégis elhibázod a feladatokat, majd azt mondod viccesen, de bátran: NEM NYÚJTOTTAM BE KELLŐKÉPPEN!
2012. jan. 21. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Első kettő: Köszi.

Harmadik: Hehe, big trollface!!! xD

2012. jan. 21. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
assasin trollész.
2012. jan. 21. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!