Mennyire ártok vagy teszek jót így magamnak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Rubint Réka 3 szor 20 perc plusz 40 percét csinálom. Már 3 hete. Folyamatosan. 23 éves vagyok.. és 18 éves koromig sportoltam rendszeresen. (kézilabda, karate, atlétika, és táncra is jártam) de egy sport baleset miatt mindennel fel kellett hagynom.. azóta csak jógáztam. Most viszont már érzem magam annyira rendbe hogy újra elkezdjek rendszeresen mozogni de erre itthon van lehetőségem most csak.. elkezdtem Rubint Rékára.. az lenne a kérdésem hogy 50 kb vagyok 163 cm.hez.. fogyni nem akarok.. csak feszesíteni és újra jó kondiba lenni. Mivel lumbálták a gerincem így nem tudom kinyújtani 100% osan még a lábaim.. szerintetek így csökkentet módban is érhetek el eredményt.. vagy esetleg tudnátok valami mást ajánlani.. ? diétát betartani nem tudom... mondjuk igazán nem is akarom mert a súlyomból 1 dekát sem akarok fogyni.. esetleg akik tornáznak Rékára tapasztalatok ? Orvosomtól megkérdeztem nem e ártok magamnak ezzel mivel könyököm sérült és ugye a lumbált gerincem még nem gyógyult meg rendesen de ez már lehet ilyen kötött is marad.. de ő csak nevetett hogy ezek a tornák semmit nem érnek csináljam nyugodtan...2012. jan. 18. 20:40
1/4 balazs00xx válasza:
Keress fel egy gyógytornászt , hozzáteszem a lumbált gerinc nem a világ vége , egész hamar gyógyul aztán hajrá
és a kifogásokat ne keresd. TÁPLÁLKOZZ RENDESEN!
este 6 után nincs kaja!
napközben 3 óránként keveset és Egészségeset!
üdv.
remélem valamicskét tudtam segíteni:)
2/4 anonim válasza:
az ilyen idiótákat, mint te, előző, halálra kéne éheztetni...
3/4 Rezk0o válasza:
Ez az este 6 után nincs kaja ez hülyeség!!! Válassz magadnak egy étrendet az szerint, hogy tömeget akarsz növelni vagy szálkásítani. Mivel ilyen problémád van nem merek ajánlani semmit de orvosodnak ez esetben igaza van. Rubint Réka féle nemtommik nemsokat érnek
4/4 A kérdező kommentje:
az hogy nem tartok be diétákat nem jelenti azt hogy nem étkezem egészségesen.. és ha én este 10kor éhezem meg akkor akkor fogok enni. mert akkor esik jó. nem akarok se hízni se fogyni.. egyszerűen szeretnék újra formába lenni. többet bírni.. azért sokat és rendszeresen sportoltam táncoltam.. ez hirtelen kiesett az életemből.. és úgymond elpunyultam.. szeretnék csinos feszes alakot.. nem túl izmosat.. csak hogy jól érezzem magam..fittebb akarok lenni.. egyébként is kell egy kis mozgás mindenkinek. tudom hogy a lumbált gerinc nem a világ vége.. de én 6 hónapig tolókocsiba voltam miatta.. mert elszúrták.. és újabb 6 hónap után tudtam járni segédeszközzel.. azóta két év telt el és még mindig nem a régi nem is lesz.. nekem kicsit másabb mint azoknak akik 3 nap után elfelejtik.
2012. jan. 18. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!