Ő lesz az új Drugs Bunny?
2012. jan. 18. 19:23
1/17 dirtboy válasza:
igen úgy tűnik azzal próbálkozik,a beszéd stílusát is utánozza bunnynak,mag a mozgását is.
2/17 A kérdező kommentje:
csak kicsit soványabb :)
2012. jan. 18. 19:29
3/17 anonim válasza:
Bunny válaszát itt megtalálod a videóra:
4/17 dirtboy válasza:
nem is az számít hogy mekkora,pl.a legprofibb testépítők szoktak felbérelni egy amerikai idős nőt személyi edzőnek.
igen ismert és elismert a nő,a neve most nem jut az eszembe de ő dirigál meg készíti fel a testépítőt a mr.olympiára.
ha a srác ért hozzá akkor nincs baj vele mondjuk a videót nem néztem végig,csak bele kukantottam.
5/17 A kérdező kommentje:
mondjuk ebbe mondott olyat hogy a szúrós szteroid nem öli a májat nyomjon csak be egy kis Methadianont Injekcióba megtudja
2012. jan. 18. 19:36
7/17 anonim válasza:
de legalább ész nélkül beszél baromságokat, amikről még én is tudom hogy fasság. és nem kell messze menni, a májkímélő szurijai meg a vitamin koktélja bőven elég nekem..
8/17 anonim válasza:
"de legalább ész nélkül beszél baromságokat, amikről még én is tudom hogy fasság" = celeb :D
9/17 anonim válasza:
most komolyan, ki az az idióta, aki egy virslikezű tinédzserre hallgat kokszolás terén?
10/17 anonim válasza:
a 36os kezével :D ossza itt az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!