Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen embernek tartod Drugs...

Milyen embernek tartod Drugs Bunny-t? (bodybuilder.hu) Emberileg és szakmailag.

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Néha úgy érzi, hogy ő szarta a spanyolviaszt...

Amúgy vannak témák, amikben egyetértek az álláspontjával, főként a drog, alkohol vonalon.

Nem szeretem, h állandóan a scitec-et isteníti, mert azért nem akkora világmárka, mint amekkorának ő beállítja.

2010. dec. 18. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Emberileg jó arc, de a stílusa nem mindig jön be. szakmailag semmi extra.
2010. dec. 18. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
A tudása igazán irigylésre méltó, de egy akkora tahó, amekkorát ritkán hord a hátán a föld. Meg mondjuk kicsit visszásnak tartom, a ne szúrkálj szteroidokat kampányt (amivel egyetértek!) olyan ember szájából, aki bevallottan maga is használt ilyen szarokat.
2010. dec. 19. 06:51
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy nézem a bbtv-t meg hallgatom az audioblogot, szerintem van érték az emberben. Lehet, hogy valaki számára bunkó a stílusa, de szerintem nekem is kb ilyen van, nem beszélek senki háta mögött, inkább a pofájába vágom,mert szerintem az jobb.
2010. dec. 19. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk én a stílusát leszarom, okkal nyomja így.
2010. dec. 19. 18:22
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
én kifejezetten jókat röhögök a beszólásain.
2010. dec. 21. 05:49
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Én is mint sokan mások röhögni megyek fel...és szórakoztató rovat az edző válaszol akik fel vannak háborodva azok nem olvasták el az alapismereteket és a szabályokat...akkor mire fel háborognak?Ez olyan mintha átmész a piroson megbüntetnek és neked áll feljebb..a Scitechről meg annyit hogy amatőr szinten bőven baromi jó cucc...a fehérje az fehérje a szervezeted nem érzi azt hogy BSN..Scitech...Power Track...finom jól oldódik méréssel igazolják hogy benne van ami kell mi kell több?
2012. jan. 25. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
És szakmailag szerintem az egyik legjobb, Lukács Attila, és Radnai Tamással egyetemben bár eltérnek a nézeteik mind a 2 táborból lehet hasznos dolgokat tanulni:)
2012. jan. 25. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szakmájához lehet,h konyít vmennyit, de ritka nagy bunkó paraszt. Lehet,h nem szerették kiskorában. Ráadásul nem tudom, mitől testépítő, mert elég kövér, és nincs is izomzata. Vicc az az ember,
2012. jan. 27. 12:15
 10/10 anonim válasza:
64%

1.

Ótvar módon válaszol,képtelen normális hangnemet produkálni.Ha rossz napja van teljesen mind1 mit kérdezel,bunkózni fog.

Szerintem a legfőbb rossz tulajdonságai:egoista,okoskodó,idegbeteg,kulturálatlan.

A bunkó stílusa mögött én valami megtörtséget és lelki sérelmeket látok rajta.

2.

Másik oldala meg,hogy amennyi táplálékkiegészítőt beszedett már azzal egy kisebb falu kigyúrta volna magát,ennek ellenére rá kell nézni-hagy némi kívánnivalót maga után az alkata-.

Nagymellénnyel elő tudja magát adni a testépítésről,de ugye a testalkata lenne az egyik referenciája..el lehet dönteni..

Az izületei is tönkrementek valahogy a tökéletes edzéstechnikáitól.

Valahogy nem áll össze nekem a kép amit előad és amit látok...

3.

Ennyi idősen ilyen nevet használni elég gyerekes,fel kéne nőni ilyen téren is.

...ja csak zárójelben...megnézném a pösze tekintetét amikor kérdez valami szakit más témáról és hasonló stílusban válaszolnak neki mint ahogy ő szokott...

2013. márc. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!