Milyen embernek tartod Drugs Bunny-t? (bodybuilder.hu) Emberileg és szakmailag.
Néha úgy érzi, hogy ő szarta a spanyolviaszt...
Amúgy vannak témák, amikben egyetértek az álláspontjával, főként a drog, alkohol vonalon.
Nem szeretem, h állandóan a scitec-et isteníti, mert azért nem akkora világmárka, mint amekkorának ő beállítja.
1.
Ótvar módon válaszol,képtelen normális hangnemet produkálni.Ha rossz napja van teljesen mind1 mit kérdezel,bunkózni fog.
Szerintem a legfőbb rossz tulajdonságai:egoista,okoskodó,idegbeteg,kulturálatlan.
A bunkó stílusa mögött én valami megtörtséget és lelki sérelmeket látok rajta.
2.
Másik oldala meg,hogy amennyi táplálékkiegészítőt beszedett már azzal egy kisebb falu kigyúrta volna magát,ennek ellenére rá kell nézni-hagy némi kívánnivalót maga után az alkata-.
Nagymellénnyel elő tudja magát adni a testépítésről,de ugye a testalkata lenne az egyik referenciája..el lehet dönteni..
Az izületei is tönkrementek valahogy a tökéletes edzéstechnikáitól.
Valahogy nem áll össze nekem a kép amit előad és amit látok...
3.
Ennyi idősen ilyen nevet használni elég gyerekes,fel kéne nőni ilyen téren is.
...ja csak zárójelben...megnézném a pösze tekintetét amikor kérdez valami szakit más témáról és hasonló stílusban válaszolnak neki mint ahogy ő szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!