Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a hasamról a...

Hogy tudnám a hasamról a zsírt leküzdeni?

Figyelt kérdés
70kg vagyok,nem túlsúlyos,csak a hasamon van egy "kis" felesleg,amit szeretnék ledolgozni.Mit tudnátok ajánlani felülésen és hasizomkerekezésen kívül,kizárólag otthoni edzéssel?(esetleg felülésre valami nem átlagos gyakorlatot is írhattok,nem csak a megszokottat)
2012. jan. 17. 19:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miután megnézegettem mindazt,amit belinkeltetek,arra a döntésre jutottam,hogy fegyencedzést fogok csinálni,és utána még megfelelő pulzusszámmal biciklizek fél órát ugyanolyan intenzitással,így kielégítve az aerob mozgást.A következő kérdésem a fegyencedzéshez kapcsolódik:milyen intenzitással csináljam,naponta mindent(fekvő,guggolás,lábemelés,hasprés),vagy mint teremben szedjem külön hogy minden napra 1-2 izomcsoportot eddzek?Mert ha 1 izomcsoportot edzek,akkor megcsinálok 2*20 fekvőt,és az egy napra elég?
2012. jan. 18. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Én szétbontanám, ha mondjuk 4 nap tudnád csinálni.

Hétfőn-csütörtök pl.: mehetne a fekvőtámasz, de ne csak sima, hanem csinálj 2-3 sorozat szűket is, utána húzódzkodás szélesen hátizomra + magad felé fordítot tenyérrel bicepszre. Ezekből is 3-3 sorozat pl. Utána mehet aerob.

Kedd-péntek: Guggolás, sima majd később egylábas, kitörések, vádli állva + has gyakorlatok (lábemelés, hasprés) + aerob.

kb így csinálnám, de többféle edzésterv lehet persze.

2012. jan. 18. 13:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor minden nap 1-1 izomcsoport,2-3-féle gyakorlattal+aerob.Köszi,megfogadom!
2012. jan. 18. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Több gyakorlat izomcsoportonként igen, de nem csak egy izomcsoport van 1 napon.

Hétfőn és csütörtökön van mell (2 féle fekvő, a szűk az inkább tricepszre megy), hát (széles húzódzkodás), bicepsz befelé néző tenyérrel húzódzkodás), mindenből 3 sorozat.

Kedd és pénteki napokon meg láb és hasizom edzés van.

Aerob mehet mindegyik után.

2012. jan. 18. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Így gondoltam én is.Köszi!:)
2012. jan. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!