Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ellipszis tréner? Mennyire...

Ellipszis tréner? Mennyire éri meg egy ilyen gépre beruházni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Igazából megrendeltem már, egy Kettler Axos Cross M nevezetű gép tulajdonosa leszek 1 héten belül. 120 000-ért vettem, azért ennél többet nem állt szándékomban kiadni:) 12kg-os lendkerék, 8 fokozatú ellenállás, mágnesfékes.

vajon megérte? úgy heti 5x szeretném használni, 1 órában. csak sokszor olvastam, hogy az olcsóbb gépek egy idő után nyikorognak, erre meg annyira nem vágyom:( meg azért is vettem, mert olvastam, hogy viszonylag ízületkímélő, a térdem nem túl jó, a környéken meg csak beton van, ezért nem merek elmenni futni:(

Mit formál leginkább?

Előre is köszi a válaszokat:)

2012. jan. 14. 14:50
 1/10 dirtboy ***** válasza:

hát 120ért már lehetett volna nehezebb lendkerék is de most már mindegy.

megfelelő étrend legyen hozzá és akkor jó lesz,lesz fogyás.

2012. jan. 14. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk nem írtam, hogy fogyni nem szeretnék, csak formásodni, de köszi a vákaszt:)
2012. jan. 14. 15:04
 3/10 dirtboy ***** válasza:
nem is kellet írnod ugyan is fogyással fogsz majd formásodni,másik variáció hogy izomnöveléssel formálódsz de arra alkalmatlan az ellipszis tréner így hát marad a fogyás.
2012. jan. 14. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
hát azért remélem nem drasztikus fogyással mert pálcikaember nem szeretnék lenni:D
2012. jan. 14. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem érte meg. Ennyi pénzből vehettél volna éves kondibérletet, ahol több tucat másik gépet is használhatsz. Emellett a súlyzós edzés sokkal hatékonyabb "alakformálásban", akármit is jelentsen ez a szó, nálatok nőknél. :D

Étrendet szerezz, anélkül semmit nem ér az egész.

2012. jan. 14. 15:20
 6/10 anonim válasza:

Mi 10 ezer Ft.-ért vettünk ellipszist használtan a vaterán.Teljesen újszerű és a célnak megfelel.A párom nagyon szereti,nekem nem jön be ez a mozgásforma én inkább kerékpározom.Ennyi pénzt mint te, kiadni érte teljesen felesleges.

Szerintem inkább fogyaszt,izomzatot nem nagyon növel.Arra inkább sulyzòzás való.

2012. jan. 14. 15:23
 7/10 A kérdező kommentje:

najo hozzatennem, Nemetorszagban elek, es itt ez az egyik legolcsobb gepek koze tartozik. szoval nagy pazarlast nem csinaltam:D az arabol itt 3 havi kondiberlet jonne ki-.- es a kozelemben nincs konditerem, azaz vonattal kellene mennem, ami plusz penzkidobas, es a melo mellett nincs idom erre-.-

hozzateszem melle meg Rubint Reka es sulyzos edzesre gondoltam;) igy se?:D

2012. jan. 14. 15:38
 8/10 anonim válasza:
Csak kiegészitésre fogod használni egyéb más mozgásforma mellett,akkor hasznos lehet.Csak fokozatosan emeld az időt ès a nehézségi fokozatot a gépen.Nézd közben a pulzust és a kalória szálmlálót.
2012. jan. 14. 15:49
 9/10 anonim válasza:

szerintem meg nagyon jól tetted, de ha nem tetted volna jól, én akkor sem mondtam volna meg, mert már megvan:)

én ma majdnem vettem 70-ért egy szobabiciklit, de aztán rájöttem, hogy akkor már mozgasson meg egészen, úgyhogy egy ilyet fogok (Stammbdyfitt, ergo.. kb 90-100)

Elmentem spinningelni 1x, de nehézkes összehozni a munka mellett, így nekem megéri. Főleg fogyni akarok és állóképességet növelni, arra tökéletes lesz. (persze alakformálásra, feszesítésre is)

2012. jan. 14. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
vegre egy pozitiv, lelkesito valasz:D
2012. jan. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!