Ellipszis tréner? Mennyire éri meg egy ilyen gépre beruházni? (többi lent)
Igazából megrendeltem már, egy Kettler Axos Cross M nevezetű gép tulajdonosa leszek 1 héten belül. 120 000-ért vettem, azért ennél többet nem állt szándékomban kiadni:) 12kg-os lendkerék, 8 fokozatú ellenállás, mágnesfékes.
vajon megérte? úgy heti 5x szeretném használni, 1 órában. csak sokszor olvastam, hogy az olcsóbb gépek egy idő után nyikorognak, erre meg annyira nem vágyom:( meg azért is vettem, mert olvastam, hogy viszonylag ízületkímélő, a térdem nem túl jó, a környéken meg csak beton van, ezért nem merek elmenni futni:(
Mit formál leginkább?
Előre is köszi a válaszokat:)
hát 120ért már lehetett volna nehezebb lendkerék is de most már mindegy.
megfelelő étrend legyen hozzá és akkor jó lesz,lesz fogyás.
Nem, nem érte meg. Ennyi pénzből vehettél volna éves kondibérletet, ahol több tucat másik gépet is használhatsz. Emellett a súlyzós edzés sokkal hatékonyabb "alakformálásban", akármit is jelentsen ez a szó, nálatok nőknél. :D
Étrendet szerezz, anélkül semmit nem ér az egész.
Mi 10 ezer Ft.-ért vettünk ellipszist használtan a vaterán.Teljesen újszerű és a célnak megfelel.A párom nagyon szereti,nekem nem jön be ez a mozgásforma én inkább kerékpározom.Ennyi pénzt mint te, kiadni érte teljesen felesleges.
Szerintem inkább fogyaszt,izomzatot nem nagyon növel.Arra inkább sulyzòzás való.
najo hozzatennem, Nemetorszagban elek, es itt ez az egyik legolcsobb gepek koze tartozik. szoval nagy pazarlast nem csinaltam:D az arabol itt 3 havi kondiberlet jonne ki-.- es a kozelemben nincs konditerem, azaz vonattal kellene mennem, ami plusz penzkidobas, es a melo mellett nincs idom erre-.-
hozzateszem melle meg Rubint Reka es sulyzos edzesre gondoltam;) igy se?:D
szerintem meg nagyon jól tetted, de ha nem tetted volna jól, én akkor sem mondtam volna meg, mert már megvan:)
én ma majdnem vettem 70-ért egy szobabiciklit, de aztán rájöttem, hogy akkor már mozgasson meg egészen, úgyhogy egy ilyet fogok (Stammbdyfitt, ergo.. kb 90-100)
Elmentem spinningelni 1x, de nehézkes összehozni a munka mellett, így nekem megéri. Főleg fogyni akarok és állóképességet növelni, arra tökéletes lesz. (persze alakformálásra, feszesítésre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!