Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » SCITEC vs BIOTECH?

SCITEC vs BIOTECH?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyikhez tartoznak jobb,megbízhatóbb termékek,

melyiket részesítitek előnyben?

2012. jan. 14. 13:41
1 2
 11/14 dirtboy ***** válasza:
ja bocs elírtam nem 1,8 at csak 1,6g C-vitamint tartalmaz a 20db pezsgőtabletta. /még szarabb/
2012. jan. 15. 10:51
 12/14 A kérdező kommentje:

teljesen igaza van az előzőnek ez tény,

de én itt most kifejezetten a scitec vs biotech-es érvekre vagyok kíváncsi :)

2012. jan. 15. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:

olcsóbb szarabb, drágább jobb (általában így van) :D

ár/érték arány

Amikor ilyen véleményt olvasok, fel áll a szőr a hátamon. Én 6.890Ft/kg áron veszem a nem BiotechSciteces glutamint. Nem hallottál már arról, hogy egy termék esetében megveszed a márkanevet, megveszed a dobozt, megveszed a reklámköltséget, megveszed a az ilyen olyan haszonkulcsokat is.

Az hogy idehaza halálra van reklámozva a két magyar cég terméke az egy dolog. E mellett vagy 600 márka, gyártó létezik. Az hogy Te vagy a másik nem ismeri, mert nem akarja megismerni az is egy dolog. Ettől még vannak, s sok esetben jobbak, vagy ugyan olyan minőségűek, de jóval olcsóbbak.

2012. jan. 30. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
a magyar termékek elég jók csak a magyarok nagy résza irigy a saját népére... ha nem a külföldi "csodaszereket" (de gyümölcs, zöldség, kenyér, hús stb...) vennék hanem igen is elkezdenékn a magyar termékeket favorizálni sokkal olcsóbbak lennének a magyar(sokszor jobb minőségűek mint a külföldi termékek) termékek a magyar fogyasztóknak!
2012. máj. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!