SCITEC vs BIOTECH?
Szerintetek melyikhez tartoznak jobb,megbízhatóbb termékek,
melyiket részesítitek előnyben?
scitectől több dolgot vettem mint biotól de mind a kettőnek vann fos termékei és vannak jó termékei.
egyébként ne csak ebben a két márkában gondolkozz,okés hogy ezek vannak a legjobban reklámozva itt Magyarországon de nem csak ez a két márka van a világon.
igen nagyon jól tudom :)
csak azért tettem pont fel ezeket mert pont ezt a kettőt reklámozzák itt Magyarországon a legjobban,egyébként szerintem a biotechnek több a sz@r terméke mint a scitecnek
olcsóbb szarabb, drágább jobb (általában így van) :D
ár/érték arány
GreenTea
Szerintem ha már a szar termékeknél tartunk, akkor azért a nagy számok törvénye szerint a Scitecnek több a "szarja".
Én mondjuk inkább fölöslegesnek nevezném őket, mint szarnak.
Biotech-től C-vitamint használok, Scitec-től multivitamint és BCAA-t. Nem hinném hogy bármelyik rosszabb lenne a másiknál.
ma 10:36
sokkal olcsóbb?
na nézzük csak,pezsgős f aszom c-vitamin bóti úgy 300ft minimum.
tartalmaz összesen 1,8g C-vitamint
be sétálok mondjuk egy tápkieges boltba ahol van pl.scitec vita-c 1100
megveszem 1150ft ért a 110g C-vitamint.
100kapszula,kapszulánként 1100mg C-vitamin,1 kapszula 21,5ft.
pezsgős bóti szar C-vitamin tablettái úgy 15-17ft körül vannak és tartalmaznak 80mg C-vitamint.
akkor melyik éri meg jobban?
ez most csak egy C-vitamin hasonlítás volt,bármilyen mást is lehet összehasonlítani hasonlítani a bóti mindig jóval drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!